Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok , tinderen matcheltek aztán kapsz egy ilyen üzenetet: ... Mi a reakció?
"
Úristen gyönyörű vagy , lenne kedved meginni egy kávét vagy megenni egy fánkot valamikor?
"
Kedves kérdező! Nekem se tetszene. De ha szimpi vagy és válaszolnék is, akkor is többet számít, hogy ezután miről kezdünk el beszélni, hogy dobsz fel újabb témákat, hogy reagálsz az általam felhozottakra.
Kedves válaszolók, erről mit gondoltok? Szeretnék írni egy srácnak, akit korábban egy boltban láttam mint eladó. Cringe így kezdeni, hogy:
" Szia helyes srác a xy boltból! Jöttem leégetni magam, hogy következőleg be se merjem tenni oda a lábam ^^ " XDD na én pl sose bókoltam így üzenetbe. Kérdés, hogy erre tudna-e mit válaszolni, vagy találjak ki mást?
Ez is sok paramétertől függ. Ha bejössz a srácnak, akkor nyilván örülni fog, hogy nem neki kell kezdeményezni. Ha nem jössz be neki, akkor meg attól is függ, hogy mióta van egyedül, és mik a tervei. Egy pasira nem igen szoktak csak úgy ráírogatni lányok. Vagyis de, csak általában azok a lányok nagyon nem jönnek be nekik. Mármint nálam csak és kizárólag ez állt fenn, amikor lány kezdeményezett nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!