Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letiltott egy nő, de elmegyek hozzá hogy tisztázzuk: az zaklatás ?

Figyelt kérdés
Tudom hol lakik, de személyesen nem találkoztunk. Indokolatlanul szabadult meg tőlem. Ha személyesen szeretnék beszélni vele az jól is elsülhet? Vagy hívja majd a rendőrséget? Manapság sok a bolond! Esélyes hogy ő is az.

ma 17:06
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Ilyet nem csinálnék. Nem vagyok idióta! És a szüleivel él. Én meg irtózok amúgy az emberektől. Azaz nem lenne ideális otthon “keresnem”. Igazsághoz hozzá tartozik hogy a messenger jelzése szerint már feloldott. De a büszkeség nem engedi nekem hogy ott én írjak rá újra. Mikor indokolatlan volt amikor megszabadult tőlem.

ma 17:24
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a nőt, jobban jársz. Senkinek az életébe nem kell egy zaklató bolond.
ma 17:25
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Eleve minek keres valaki egy se veled, se nélküled kapcsolatot? Az első ilyen letiltalak, oda megyek stb. hiszti után minek folytatni?
ma 17:26
 24/50 anonim ***** válasza:
27%
Nemhelyes vagy.
ma 17:27
 25/50 anonim ***** válasza:
89%

Maradjunk annyiban, hogy a válaszaid alapján valószínű nem indokolatlanul szakította meg veled az ismerkedést.

Ismerkedésnél bárki, bármikor visszaléphet és nem kell megindokolni, hogy miért.

ma 17:29
 26/50 A kérdező kommentje:

Olyan dolgokat állított rólam mint indok a csevegés megszakítására, amik nem voltak igazak. És csak azért kreálta őket hogy legyen valami a semmiből.

ma 17:31
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, és keress olyat, aki hozzád való. Ne pazarold rá a gondolataidat és az időddet.
ma 17:35
 28/50 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez zaklatás és te vagy a bolond. Remélem hív rád rendőrt.
ma 17:37
 29/50 A kérdező kommentje:
Amúgy igen sokszor azon vagyok hogy ez csak egy netes álomkép. És ahogy viselkedik úgy meg sem érdemli a pozitív gondolatokat. Hagyom kellene a fenébe de valamiért tetszik.
ma 17:43
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, hagyd békén szerencsétlen lányt.
ma 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!