Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letiltott egy nő, de elmegyek hozzá hogy tisztázzuk: az zaklatás ?

Figyelt kérdés
Tudom hol lakik, de személyesen nem találkoztunk. Indokolatlanul szabadult meg tőlem. Ha személyesen szeretnék beszélni vele az jól is elsülhet? Vagy hívja majd a rendőrséget? Manapság sok a bolond! Esélyes hogy ő is az.

ma 17:06
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

40

Mert megszakította velem a barátságot , ismerkedést vagy hívjuk akárhogy. És nem volt rá oka. Csak kitalált párat pl : gonosz ember vagyok és csak azért beszelek vele hogy bánthassak valakit. Meg legyen kinek panaszkodni a hétköznapi problémàimról.

ma 18:42
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

41# szooooval...ő hozott egy döntést (amiről igy mi nem tudjuk, lehet full igaza is volt), hogy nem kér az életébe. Ezért te ÁLDOZAT vagy és vissza akarod magad eroszakolni az életébe leszrva hogy ő ezt nem szeretné

És te vagy az áldozat...ő meg a bolond

Hát jó 🥹🔫

ma 18:50
 43/49 A kérdező kommentje:

42

😀 Értelmezés kérdése.

ma 18:54
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

"csak azért beszelek vele hogy bánthassak valakit"

Ilyet senki nem ír ok nélkül, ez túl konkrét vád. Ha megbántottad, gonoszkodtál vele, akkor ne lepődj meg a tiltáson.

ma 19:05
 45/49 A kérdező kommentje:

44

De hamis vád. Jó néha emlegettem hogy iskolázatlan. Mert 8 általánosa van csak. Félbe hagyta az érettségit. Nekem meg van egy 4 éves szakma, érettségi és pár okj képzés. És a lényeg hogy szerinte én vagyok a hülye. És akkor ezen ment egymás szekálása. Még iq tesztet is csináltatott úgy velem hogy épp dolgoztam , 20 helyre figyeltem és még úgy is átlagos érték jött ki. Azt hiszem 100-105 , de alapjáraton 124 amikor kipihenten csináltam ilyesmit. Ő meg otthon az àgyban fekve ébredés után csinálta meg és lett neki 110, aztán jött a dumával hogy ő okosabb. 😀

ma 19:13
 46/49 mikeXxX ***** válasza:
85%
Az a hajó ami kifut a tengerre azt hagyni kell aztán amikor újra ki akar kötni akkor meg jól kinevetni. 45f
ma 19:15
 47/49 anonim ***** válasza:
79%
Nem ártott neked, mivel nincs jogod a társaságára, aki pedig megszakítja a beszélgetést, azt jó okkal teszi. Az itteni hozzászólásaid is csak azt bizonyítják, hogy egy bunkó és ostoba suttyó vagy.
ma 19:21
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem kamu a történet, akkor ti egészen megérdemlitek egymást.
ma 19:21
 49/49 anonim ***** válasza:
Büdös incel vagy
ma 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!