Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők maguknak is hazudnak társkeresés során?
Ezek szerint a nők azt mondják, a leginkább vonzó, ha egy férfinak az olvasás az időtöltése. Ehhez képest tinderen leszerveztem már jópár randit, húztam jobbra, engem is húztak jobbra, de valahogy az olvasás sosem került elő a témák között. Meg egyébként sem hallani olyanokat, hogy "úh, a múltkor egy helyes pasi a könyvtárban Umberto Ecót olvasott, annyira szexi volt!"
Nem valószínűbb, hogy a nők ilyen felmérések készítésekor picit őszintétlenek? Kamukáznak valamit, amiről azt hiszik, hogy attól mély, egyedi személyiségnek tűnnek (pl. olyannak, aki szereti az irodalmat és az irodalomszerető pasikat). Aztán szembejön a valóság, és az első koncerten maguk alá pissentenek a csajszik, ha egy tiktok rapper lép fel a "gyáá, gechi, csumi, lol yolo" számával. (Megtörtént eset)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!