Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők maguknak is hazudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők maguknak is hazudnak társkeresés során?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek szerint a nők azt mondják, a leginkább vonzó, ha egy férfinak az olvasás az időtöltése. Ehhez képest tinderen leszerveztem már jópár randit, húztam jobbra, engem is húztak jobbra, de valahogy az olvasás sosem került elő a témák között. Meg egyébként sem hallani olyanokat, hogy "úh, a múltkor egy helyes pasi a könyvtárban Umberto Ecót olvasott, annyira szexi volt!"

Nem valószínűbb, hogy a nők ilyen felmérések készítésekor picit őszintétlenek? Kamukáznak valamit, amiről azt hiszik, hogy attól mély, egyedi személyiségnek tűnnek (pl. olyannak, aki szereti az irodalmat és az irodalomszerető pasikat). Aztán szembejön a valóság, és az első koncerten maguk alá pissentenek a csajszik, ha egy tiktok rapper lép fel a "gyáá, gechi, csumi, lol yolo" számával. (Megtörtént eset)

nov. 15. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fitnesszel és a játékokkal sincs semmi baj. Legalábbis én mindhármat csinálom.
nov. 15. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy csinálod, és az, hogy vonzó-e a másik nem számára, az nem fedi egymást. Szerintem sincs baj egyikkel se, csak nekem a háromból kettő nem vonzó.
nov. 15. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokan nem mondanak igazat sajnos, és ez nem nemfüggő.
nov. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!