Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a társkeresési problémái...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a társkeresési problémáikat saját maguknak generálják?

Figyelt kérdés

Háttérsztori röviden összefoglalva:

Egyik átlagosnak(külső,belső) mondható nőismerőm panaszolta el,hogy nem talál egy épkézláb férfit,akivel legalább egy nyamvadt randira el tudna menni.A bennem lévő kisördög azonnal fogadás kötésre sarkalt engem az előbb megnevezett hölggyel ,hogy én legalább egyetlen nap leforgásra alatt szervezek neki randit.Belement.

Én a Tinder segítségével kb. 30 perc alatt több randit szerveztem le és itt nagyon,nagyon válogatós voltam.Top pasi kategóriában gondolkodjatok.

A kérdés adott,ha egy átlagos lánynak szinte 0 erőfeszítés nélkül a legjobb felhozatalból tudnak csemegézni,akkor valójában a nőknek magukban kellene a hibát keresniük.

2020. okt. 21. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, hogy mi a baj? Hogy a Tindren egy valódi társkereső nőre jut 2 pasi, aki nőnek adja ki magát, és 3 fizetett ember, aki 20 centet kap minden elküldött üzenet után....
2020. okt. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Elég messzire vezető kérdés ez. Véleményem szerint annak nagyon nagy köze van hozzá, hogy okostelefon-függő társadalom lettünk, nem tudjuk letenni a kütyüket; s tapasztalataim szerint a lányokra ez jobban jellemző. Emellett a netes ismerkedéstől sokak félnek, hogy vajon ki is a másik fél...

Természetesen a férfiak is hibásak, hisz kettőn áll a vásár. Vannak skalpvadászok, akik komoly kapcsolatokat nem tudnak/akarnak kialakítani, csak az egyéjszakások érdeklik őket. Sok pasi nem is tud felnőni, nem képes felelősséget vállalni önmagáért, és a döntéseiért.

Nemtől függetlenül probléma az, hogy nem megfelelő klaszterben keresnek partnert... Egyszerű a képlet: a csíkos a csíkossal, a pöttyös a pöttyössel jöhet össze legnagyobb eséllyel, s ezt sokak nem képesek tudomásul venni, s olyan szekér után rohannak, ami nem veszi fel őket.

Emellett a csalódások is blokkolnak, na meg ami a XXI. században nagyon általános: az embereknek nincs életcéljuk és egyéniségük. Mindenki (közel mindenki) húz a köz felé, nem vállalja fel önmagát, vagy ha igen, azt csak, mint lázadozó, "törvényen kívüli". Nincsenek életelvek, a fiataloknak nincsen meg, miért is kellene élniük, nincsen egy olyan végcél, ami alapján megválaszolnák azon kérdést, hogy mi a funkciójuk az életben. Így sokak depriváltakká válnak.

Szóval nem, nem csak a nők tehetnek erről, de ők is, s a férfiak is.

2020. okt. 21. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon leegyszerűsíted a dolgot. 30 perc alatt csak úgy lehet több randit leszervezni, ha külső alapják jobbra húztál pár embert, majd egy kb. szia, találkozunk szintű beszélgetéssel meg is volt. Ha csak ezt nézzük, akkor persze, nem nehéz, viszont lefogadom, hogy az ismerősöd azért olyanokkal találkozna, akik nem csak külsőre jönnek be neki, de a személyiségük alapján is szimpatikusak, vannak közös érdeklődési köreik stb. Ez meg teljesen jogos, minek húzza az idejét egy randival, amiből biztosan nem lesz semmi. Szóval nem is randit nehéz találni, hanem olyat, amiből esélyes, hogy akár kapcsolat is lehet. Gondolom ezt értette az "épkézláb férfi" alatt.

Tény, hogy a nők nagyobb felhozatalból tudnak válogatni egy társkeresőn, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy 0 erőfeszítéssel lesz is olyan, akivel találkoznának.

2020. okt. 21. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem sikerült megértened a nők működését. De úgy látom a Tinderét sem. Vagy csak szimplán hazudsz. Ez a valószínűbb. Ha egy top pasi találkozni akar egy átlagos csajjal, akkor hiába írja ki hogy komolyat keres, dugni akar. Az ismerősöd meg normális nő és nem erre vágyik. A tinder nem arra van, hogy normális kapcsolatot keress rajta és nem jelent semmit az, hogy ott hány pasi találkozna veled. A TÁRS keresés nem erről szól.
2020. okt. 21. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Na majd gyere vissza 4-5 hónap múlva, és ha ennek a nőismerősödnek lesz egy normálisan alakuló párkapcsolata az általad beszervezett pasik egyikével, akkor lehet mondani, hogy könnyen ment. Tudod a nőknek kb. 16 éves koruktól kezdve meg kell tanulniuk kiszűrni azokat a pasikat, akik egy dugás kedvéért ámítják őket. Ha elhinnék, hogy minden pasi kapcsolatot akar tőlük, akik utcán, szórakozóhelyen, online bepróbálkoznak, akkor állandó csalódás lenne az életük. Normális párkapcsolatra nagyon nehéz párt találni. Kb. olyan, mintha te végigmész egy piroslámpás negyedben, és elhinnéd, hogy azok a hölgyek azért kelletik magukat neked, mert tetszel nekik.
2020. okt. 21. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

"kb. 30 perc alatt több randit szerveztem le és itt nagyon,nagyon válogatós voltam. Top pasi kategóriában gondolkodjatok"

Akkor már csak azt lenne érdemes átgondolnod, hogy ezzel az akcióddal egy - külsőre és belsőre általad átlagosnak tartott - nőnek potenciális társakat sikerült találnod, - ráadásul mindjárt a "top pasi" kategóriából, - akivel tartós párkapcsolatot alakíthat ki (mivel a kérdésed a társkeresés témában íródott), vagy találtál jópár, a Tindert eleve alapvetően alkalmi szexpartner keresőként használó pasit, akik szívesen megfektették volna egyszer vagy párszor, ha szebb nő épp nem akad horogra.

Remélem, azért érzed a különbséget a kettő között egy nő szempontjából.

2020. okt. 21. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, saját magamnak generálom a problémát, ugyanis társat keresek, párkapcsolatot szeretnék. Nem érem be azzal, hogy újabb strigulát behúzok. Nem vagyok szép, de ha ingyen és bérmentve, nulla befektetett energiával belém üríthetne bárki, nekem is lenne minden nap "randim". Saját magam vagyok az oka, hogy ezt nem tudom sikernek tekinteni, és nem ezt keresem.

De ezt hiába magyarázod egy olyan ösztönlénynek, akinek élete álma, hogy bárkit megdughasson, akire ráköszön Tinderen.

2020. okt. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!