Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A netes társkeresőkön muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A netes társkeresőkön muszáj jóképűnek lenni ahhoz, hogy összejöhess egy se nem csúnya, se nem szép nővel? Mivel ezek a nők nem írnak vissza a saját szintjükön lévő férfiaknak, olyanoknak, akik nem csúnyák, de nem is jóképűek.

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
A társkeresőkön az egyetlen dolog ami számít a kép! Semmi más. Igen, muszáj egy jó kép hogy legalább egy harmadrangú csatakanca is visszaírjon.
2020. júl. 23. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Ízlések és pofonok. Én pl nem vagyok válogatós, de tapasztalom, hogy a női ismerőseim nagyon válogatósak tudnak lenni. Nagyon magasan vannak az igényeik külső terén, ehhez képest ők teljesen átlagosak. Ezzel szemben komoly kapcsolatra nem feltétlen választanak az igényeiknek megfelelőt. Netes társkeresőkön jobban nézik a külsőt, kevesebb az esély. Azok a barátnőim, akik lejebb adták az igényeiket, ők személyesen ismerték meg a partnerüket.

Összességében a kérdésedre a válasz: igen.

2020. júl. 23. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Interneten első körben csak az számít. Ha a jóképűség megvan, utána jöhet minden más.

Ha csak átlagos vagy, az esélyed rögtön század részére csökken egy jóképűhöz képest. Ha pedig ronda vagy, akkor az átlaghoz képest is század része az esélyed.

Élőben is fontos a külső, de közel sem ennyire.

2020. júl. 24. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem én is közepes kategória vagyok, de nem keresek jóképű pasikat. Egy átlagos pasinak nagyon is örülnék, de én meg pont az látom, hogy nekik sem kellek.
2020. júl. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!