Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők maguknak is hazudnak társkeresés során?
Ezek szerint a nők azt mondják, a leginkább vonzó, ha egy férfinak az olvasás az időtöltése. Ehhez képest tinderen leszerveztem már jópár randit, húztam jobbra, engem is húztak jobbra, de valahogy az olvasás sosem került elő a témák között. Meg egyébként sem hallani olyanokat, hogy "úh, a múltkor egy helyes pasi a könyvtárban Umberto Ecót olvasott, annyira szexi volt!"
Nem valószínűbb, hogy a nők ilyen felmérések készítésekor picit őszintétlenek? Kamukáznak valamit, amiről azt hiszik, hogy attól mély, egyedi személyiségnek tűnnek (pl. olyannak, aki szereti az irodalmat és az irodalomszerető pasikat). Aztán szembejön a valóság, és az első koncerten maguk alá pissentenek a csajszik, ha egy tiktok rapper lép fel a "gyáá, gechi, csumi, lol yolo" számával. (Megtörtént eset)
Én férfiként írok. Én se szeretnék közös idő töltés gyanánt olvasni, rá ér az ha majd nyugdíjasok leszünk. Viszont nekem is jobban tetszene egy olyan lány aki szabadidejében olvas és nem a tiktokot meg az instát pörgeti.
26/f
#1 De ha ismerkedéskor már eleve fel sem merül, hogy olvas-e az illető, akkor mégsem olyan fontos, hogy lehet-e beszélni vele az olvasmányairól.
#2 a szokásos "de a férfiak is" megvolt, köszi.
6, de általában az emberrel úgy tudsz valamiről beszélni, hogy egy könyvből tud róla.
Ha te meg én beszélgetünk, és felmerül az area 51, a Zodiákus, a fekete lyukak, vagy hozzád vágok egy Lovecraft idézetet, az a tudás mind könyvből van.
Ez kb olyan, hogy valaki azt *mondja*, hogy mindennap edz, vagy konkrétan látod az izmait, és nem kell külön mondania, hogy edz.
Azt nem tudom, a felmérésekben ki mennyire hazudik.
Azt tudom, hogy én a páromba többek között ezért szerettem bele. Itt ismertem meg, így az első, ami kiderült, hogy tökéletesen ír, és hamarosan az is kiderült, hogy nem véletlenül. Nálunk nagyon gyorsan szóba került az irodalmi érdeklődés, és igen, számomra ez fontos szempont, és igen, számomra ez szexi. Ettől egyáltalán nem érzem, hogy "mély, egyedi személyiségű" lennék, egyszerűen ehhez tudok a leginkább vonzódni. És szerintem a legtöbb nőnek tényleg vonzóbb időtöltés ez, mint a fitness terem, a számítógépes játékok, az autóverseny, a foci vagy a kocsmázás a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!