Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés során átlagban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés során átlagban a férfiak sokkal nagyobb megaláztatást kapnak?

Figyelt kérdés
nov. 13. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

69.

Nem, ez sokkal inkább a saját nézőpontod "tényként" előadása. Mindez nyakonöntve egy kis rinyával.

nov. 14. 12:18
 72/76 anonim ***** válasza:
61%

#70 „Én most visszanéztem a felnőtt párkapcsolatok kategóriát, a tegnapi és mai napot is. …”

Mivel anonim az oldal, így nem kizárt, hogy ki fog írni zsinórban 5-10 olyan kérdést. :D

nov. 14. 12:28
 73/76 anonim ***** válasza:
36%

"A nők lenézik és utálják a nyomorult törpe fajtát. :("

Kell valaki, akihez képest a többiek jól néznek ki.

nov. 14. 14:13
 74/76 anonim ***** válasza:
14%
Igen, amikor letiltanak és/vagy szellemeznek engem.
nov. 14. 16:26
 75/76 anonim ***** válasza:

74, na ez pl. nem megalázás. Azért éltek meg több megalázást, mert több mindent vesztek annak. Ha valakit nem érdekelsz, tilt, ghostol, az nem megalázás. Csak aki nem borul le azonnal szopni, az már megaláz.

Óriáscsecsemők. Nem szoktatott hozzá anyátok, hogy nem jár nektek semmi a faszotok miatt.

nov. 14. 19:38
 76/76 anonim ***** válasza:

Egyetértek 75-össel. Erről írtam a 6. válaszban.

A gyenge önbecsülés nem bírja el a legminimálisabb akadályt sem...

nov. 15. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!