Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés során átlagban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés során átlagban a férfiak sokkal nagyobb megaláztatást kapnak?

Figyelt kérdés
nov. 13. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
61%

19, én értem, de ebben mgé mindig nincs semmilyen megaláztatás.

Az, hogy nem felelsz meg, az nem megalázó. Fájó, ign, de nem megalázó.

De pl 16os is szépen lefesti a jelenséget. Az valóban megalázó, hogy elkezdesz másokhoz idomulni, feladni önmagadat és mímelni, hogy olyan vagy, amilyen valójában nem. De itt nem a csaj aláz, hanem te alázod meg önmagadat. Ráadásul teljesen értelmetlenül, elvégre ez azt jelenti, hogy a hazugságaiddal úgy próbálsz elérni egy célt, hgoy közben feladsz három másikat. Nem nyersz vele hosszú távon semmit még akkor sem, ha sikerül becsajoznod, hiszen a csaj olyat fog kedvelni, amilyen te nem vagy.

Na, ez tényleg kva megalázó. De ismétlem, itt te alázod meg önmagadat.

nov. 13. 15:08
 22/76 anonim ***** válasza:
29%

#18 „Nem a pozitív megítélés miatt kellene ezeket csinálni, hanem meggyőződésből. És a minimumért nem jár pina.”

Az általam említett példák mind meggyőződés miatt történnek. Ellenkező esetben értelme sem lenne.

Ez a minimum? Mi a nem minimum?

#21 Ezzel azt állítod, hogy aki férfiként nem találja meg egyből az igazit, az vagy végképp feladja, vagy mindenféleképpen megalázza magát.

nov. 13. 15:35
 23/76 anonim ***** válasza:
55%

Én csak azt nem értem, miért udvarolnak olyan nőnek, aki megaláz másokat? Ha kicsit is megismerik mielőtt elkezdik csapni a szelet, rögtön lerí, ha flegma stílusban kommunikál, lekezel másokat, kibeszél másokat, ítélkező típus. Elég 5 percet beszélgetni velük és látni, miként fog visszautasítani ha arra kerül a sor.

Miért nem veszitek a fáradtságot megismerni a kiszemeltet? Akinek elég két nagy mell az udvarláshoz, azt nem tudom sajnálni.

nov. 13. 16:29
 24/76 anonim ***** válasza:
55%

22, hol állítottam én ilyet?

És bocs, de ha egy nő miatt változol meg, akkor az nem belső motiváció.

Ha azért edzel, hogy nőd legyen, akkor te vlaójában leszarod a testedet és nagy eséllyel el is fogod hanyagolni magad, ha sikerül becsajoznod.

ha csak azért figyelsz az öltözködésedre, hogy bevágódj valakinél, akkor ha összejöttetek, el fogod hagyni magad.

Stb, stb...

Éppen ezért ha csak teszed a szépet, az csak hazugság, amivel a saját, őszinte énedet köpöd szemben, hiszen azt állítod, hogy önmagadért enm vag yhajlandó tenni. Ráadásul hazudsz annak aki elvileg tetszik.

nov. 13. 16:33
 25/76 anonim ***** válasza:
40%
Egyrészt a férfi szokott kezdeményezni,aki nem szokott(nők)azt nem lehet elutasítani,másrészt ha bepróbàlkozok egy nőnél és elküld a halál facára,majd ráadásként lekisfiúz az nyilvan szarul esik
nov. 13. 17:17
 26/76 anonim ***** válasza:
8%

#24 Nem arról van szó, hogy megváltozni 1 nő miatt, hanem arról, hogy ha valaki észrevesz magában egy hibát, azt kijavítja, vagy sem. Ezt hívják hibából való tanulásnak. Ezzel szemben te azt állítottad, hogy ez nem más, mint egy hazugság, mert ha változtatsz, az már nem te vagy, és ezzel nem az eredeti képet mutatod magadról. A kijelentésed már csak amiatt sem állja meg a helyét, mert az emberek személyiségfejlődésen mennek át életük során. A belső motiváció meg szinte mindenben megkérdőjelezhető, mert egyszerre létezik is és nem is, hiszen a környezeti hatások folyamatosan befolyásolják a döntéseinket.

Edzés, öltözködés és stb. esetén mondhatnád, hogy 100%-ig belső indíttatásból teszed úgy ahogy, de ezzel sajnos egy bazi nagyot hazudnál. Mi az, hogy belső indíttatás? Mi vele a célod? Mert ha nincs célja, akkor értelme sincs, de te mégis csinálod. … A sokadik kérdés után ott találnád magad, hogy valójában a környezeted motivál arra, hogy kezdj magaddal valamit, ami egyáltalán nem egy belső motivációból ered.

nov. 13. 17:30
 27/76 anonim ***** válasza:
67%

26, szanaszét facarod amit írtam, teljesen értlemetlenül.

Egyébként azzal meg nem értek egyet, hogy "ha nincs célja, értelme sincs". Vagyis hát elég földhözragadtan kezeled a témát. Csinálhat az ember valamit azért, "mert jó". "Mert szeretem cisnálni". Ennyi. Ez már bőven elég ahhoz, hogy indokolttá váljon a cselekvés, és bőven nem külső motivációról van szó. Erre egyébként a legjob bpélda a gyerekvállalás, aminek aztán abszolút semmi értelme nincs azon kívül, hogy a szülők ezt akarják:D

De mindeg,y kár bleemenni, elfilozofálhatsz a dolgokon, de nem arról beszélsz amit én írtam.

nov. 13. 17:36
 28/76 anonim ***** válasza:
42%

"Az általam említett példák mind meggyőződés miatt történnek. Ellenkező esetben értelme sem lenne."

Te írtad, hogy pozitív megítélés miatt csináltad.

nov. 13. 17:50
 29/76 anonim ***** válasza:
18%

Ez így van, kiemelten a legtöbb megalázást az alacsony férfiak kapják.

A nők lenézik és utálják a nyomorult törpe fajtát. :(

nov. 13. 18:12
 30/76 anonim ***** válasza:
66%

"Igen a férfiak több megaláztatást kapnak. Elég csak megnézni mekkora hisztériát csinálnak itt a nők ha egy pasi lemeri írni, hogy nem vonzódik a túlsúlyos nőkhöz."

Ez totál képzavar. De a többség nem is érti, mit jelent a megalázás. Ebben a példában pont az lenne a megalázás, ha undorító stílusban közlöd az adott nővel, hogy hájas disznó. De az, hogy te leírod, hogy nem jönnek be a túlsúlyos nők, nem megalázás. Az sem, ha van, akinek ez nem tetszik, és támad.

Megalázás az, ami CSAK NEKED szól - egy gyakoris komment a túlsúlyos nőkről nem Katának szól. Ha Kata magára veszi, simán idióta. Ha elmész Katával randira, megkérdezi, miért nem jön be, elmondod neki szépen, hogy nem jönnek be neked a túlsúlyos nők, fájhat neki, de ez sem megalázás. Ha kajánul a pofájába vigyorogsz, hogy nem kellenek bálnák, na az megalázás.

És ez fordított nemekkel is igaz. A stílus, a személyreszabottság és esetleg a tanúk miatt lesz valami megaláztatás, nem attól, hogy olyan választ kaptál, ami fáj vagy nem tetszik, vagy hogy az interneten valaki tett egy kijelentést, amit magadra vettél.

nov. 13. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!