Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés során átlagban a férfiak sokkal nagyobb
megaláztatást kapnak?
Ja csak közben a pár troll kérdező miatt itt egyesek felhatalmazva érzik magukat, hogy az összes kérdésben a férfiak ellen gyűlölködjenek, és rájuk általánosítva őket szidják el mindennek. Vagy a nem troll kérdezők válaszait is erőszakosan tönkretegyék, áldozathibáztassák a férfit, és hasonló nyalánkságok. A tapló, prosztó, ki ha én nem stílusról nem is szólva, amit ezek a válaszolók itt online megengednek maguknak. És a legszebb ha ezt felhozod, hárítás lesz hogy mindezt a férfiak miatt :D Miközben sokkal több esetben van, hogy nő erőszakoskodik itt mindenki mással, akár még egymással is. Vagy kezdi ki a másikat, mindenféle sunyi, indirekt provokálással.
nov. 14. 11:04
60.
Hát, ha ilyen elven gondolkodsz, akkor nagyon-nagyon sokat fogsz még nyüszíteni, mert minden átlag 10 emberre jut egy köcsög, aki szorgalmasan savaz.
De milyen jó is ez így neked, lehet háborogni meg ráhúzni a többiekre is.
nov. 14. 11:06
62, nyüszít a f*szom, itt csak simán tényekről volt szó. És a tény bizony az, hogy a felnőtt párkapcsolatok kategória egy jelentős része arról szól, hogy milyen ognoszak a nők. Ennyi.
nov. 14. 11:12
Vagy talán nem kéne minden jogos kritikát is támadásnak venni, és oda sorolni be? Nekem az is nagyon érdekes itt, hogy sok nő mennyire ugrik még a legkisebb dologra is amin meg tud sértődni, miközben ők maguk nyíltan beszólnak, gyűlölködnek, általánosítanak és támadnak. Mindent amit kikérnek maguknak, annak a többszörösét követik el mások ellen. De tudom, egyenlőség, meg a férfiak a hibások. Csak hogy tényleg ennyire ne tűnjön fel sok érintettnek a nyilvánvaló, hát elég torz.
nov. 14. 11:19
63.
Akkor nem kell idejárni. Problem solved.
Vagy akkor zúzd le azt az 1-1 szorgalmas kérdezőt, de ennek a sápítozásodnak semmi értelme sincs.
nov. 14. 11:19
„szerintem nézz körül a kategóriában, az elég bizonyíték:D Minden második kérdés arról szól, hogy a nők mennyire gonoszak, magas az elvárásaik, anyagiasak, felszínesek, stb...”
Körülnéztem és nem így tapasztaltam. Ebből az következik, hogy tévedsz. :D
nov. 14. 11:21
nov. 14. 11:41
67.
Legyen olyan, mint te és az összes válaszod számoljam külön sápítozásnak?
Nem, ennél azért többnek érzem magam. Általánosságban tetted a kérdés alatt az összes válaszodban szinte.
nov. 14. 11:46
Akkor kisegítelek, leírom melyikek az én kommentjeim:
57, 60, 63, 67
Mindegyikben egyetlen dolgot írtam le: a kategóriában nagoyn sok a nőket savazó kérdés, állítás. Nem nyüszítés, nem sápítozás, engem sehol nem érint, ez csak simán ténymegállapítás.
nov. 14. 11:54
Én most visszanéztem a felnőtt párkapcsolatok kategóriát, a tegnapi és mai napot is. Sehol nem volt egyetlen nőket leszóló kérdés. A saját szememmel láttam én is ezt! De bárki megteheti, visszanézheti. Tehát ezek után hol van az, hogy minden második kérdés nőket leszólás? És mit árul el ez arról, aki szerint minden második kérdésben a nőket szidják? Ismétlem, az elmúlt 2 nap termését néztem vissza, egyetlen ilyen kérdés sem volt. Nemhogy minden második.
nov. 14. 12:16
Kapcsolódó kérdések: