Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés során átlagban a férfiak sokkal nagyobb megaláztatást kapnak?
Én hallottam már egy pasi szájából, hogy jaj a férfiaknak rosszabb, és érzelmileg nehezebb ismerkedni. Hát aki erről duruzsolt pont az volt, aki már a szexet firtatta első tali előtt, hogy mikor.
Szerintem nem lehet nemre lebontani, ugyanakkora szívás mindenkinek. Ha nem vagy nagyon megnyerő/szép/jóképű, akkor a szorzó nagyobb értékű a semmibe vevésnél.
#50 „Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyeket osztogass, birka.”
És te mégis esélyt kaptál egy sportszerű birkától, akivel szemben még ilyen jelentősen könnyített feltételek mellett is igen erősen felsültél pont abban a vitában, amit te magad indukáltál.
Azért meg külön köszönet, hogy fröcsögős hozzászólásaiddal gyönyörűen igazolod, hogy melyik nem kapja a több indokolatlan savazást a másiktól. :D
A nok???
Mert pl itt leginkabb a nok vannak savazva.
😅
54.
3 bohóc kérdező által, amit minimális odafigyeléssel illik észrevenni.
Illetve van 1 női kérdező, aki meg a férfiakat savazza, elég szorgalmasan.
„Mert pl itt leginkabb a nok vannak savazva.”
Ezt bizonyítani is tudod, vagy csatlakozol a nesze semmi fogd meg jól hozzászólókhoz?
Én ugyan lemaradtam az elmúlt pártucat válaszról, de
56, szerintem nézz körül a kategóriában, az elég bizonyíték:D Minden második kérdés arról szól, hogy a nők mennyire gonoszak, magas az elvárásaik, anyagiasak, felszínesek, stb...
57.
És ezek a kérdések eléggé hasonlítanak is egymásra, mert ugyanaz az 1-2 ember gyártja őket, igen-igen szorgalmasan. De láthatóan páran beszopják a trükköt és azt hiszik, hogy "sokan savaznak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!