Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés során átlagban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés során átlagban a férfiak sokkal nagyobb megaláztatást kapnak?

Figyelt kérdés
nov. 13. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom,én egy nőnek se kellek
nov. 13. 19:38
 42/76 anonim ***** válasza:
22%

39.

Amúgy nagyon nagy arc a figura, már 60 éves, de metálkoncertekre jár kb. olyan kisugárzása van, hogy a fiatalok a vállukra véve hordozzák végig, mert annyira bírják.

nov. 13. 19:45
 43/76 anonim ***** válasza:
25%

40.

100-ból átlag 98 ezt teszi, mert különben éhen halna. A "csináld amit szeretnél" csak akkor jön be, ha az "véletlenül" pont olyan dolog, amiért sok pénz jár, meg elismerés. De ez azért elég ritka.

Ez a csávó is halott lenne a felesége pénze nélkül. Csak ott a feleség olyan csúnya alapból, hogy konkrétan elnézi neki, hogy belőle él. Meg a kisugárzásából kiindulva tuti tudhat még "valamit", amit éjszaka kamatoztat. Más logikus indok nincs mellette.

nov. 13. 19:47
 44/76 anonim ***** válasza:
36%
42 felőlem leis szakszizhassák
nov. 13. 19:48
 45/76 anonim ***** válasza:
28%

#36 „A "nem minimum" mindenkinek más. Amit leírtál, az baromira kevés egy barátsághoz is, nemhogy kapcsolathoz.”

Továbbra sem írtad le, még a saját álláspontodat sem. Nem vagy hiteles.

#37 „Hát ez nincs így. Én rengeteg embert ismerek, akik nem birkák, és otthon ülnek.”

Ezzel most azt akarod mondani, hogy éljen a lustaság? Te sem vagy hiteles.

nov. 13. 19:51
 46/76 anonim ***** válasza:
77%

"#37 „Hát ez nincs így. Én rengeteg embert ismerek, akik nem birkák, és otthon ülnek.”

Ezzel most azt akarod mondani, hogy éljen a lustaság? Te sem vagy hiteles."

Édes istenem, de ostoba vagy.

Otthon ülnek, NEM AZ UTCÁN, ahogy írtad.

nov. 13. 19:54
 47/76 anonim ***** válasza:
63%

45, arra vagy kíváncsi, hogy én speciel mit várok el egy férfitól? Mert ezzel senki nem lesz előrébb. Pont az ellenkezője vagyunk az elvárásoknak, mert te mindenkinek meg akarsz felelni. Te meg nyílván belém akarsz kötni, mint mindig, ha elvárásokról van szó.

Te sem írtad le, mit jelent az, hogy "férfiként beleadsz mindent". Mi mindent? Milyen gátlásokat győz le... egy férfi? Vagy konkrétan te? Mit jelent, hogy félreteszed az egódat? Pont azt mondod, hogy birka vagy, tehát az egodat a legkönnyűbb félretenni.

nov. 13. 19:58
 48/76 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Inkább a nőket alázzák, (a nem szép nőket)
nov. 13. 20:20
 49/76 anonim ***** válasza:
0%

#47 „arra vagy kíváncsi, hogy én speciel mit várok el egy férfitól? …”

A 18-as hozzászólás „Nem a pozitív megítélés miatt kellene ezeket csinálni, hanem meggyőződésből. És a minimumért nem jár pina.” alapján igen alaptalan azzal megrágalmaznod, hogy én akartam veled kötözködni. Ezen azért gondolkozz egy picit.

Ugyanebben a hozzászólásodban, a minimumos dolgot te költötted bele, amivel burkoltan okosnak mutattad magad, ami szinte kívánta a kérdésemet, amire továbbra sem sikerült válaszolnod, hanem csak tereled a szót és hárítod a bizonyítást, a személyeskedésről meg nem is beszélve.

De hogy lásd milyen jó arc vagyok, kapsz egy utolsó esélyt, amivel bizonyíthatod, hogy több vagy pár üres szónál.

nov. 13. 20:32
 50/76 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyeket osztogass, birka.
nov. 13. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!