Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a nagyobb probléma egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb probléma egy férfinél ?

Figyelt kérdés
okt. 2. 07:32
A kérdező szavazást indított:
Ha 300 ezret keres és neki megfelel és nem akar változtatni
Ha nagydarab pocakos de nem tud /akar lefogyni
Fenti kettő tök mindegy mert mindkettő azonnal kuka off nálam
30 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
63%
Pasiként a 3.-ra szavaztam, nem olvastam végig, hogy nőknek szól a kérdés bocsi.
okt. 2. 07:38
 2/27 A kérdező kommentje:

1

Szerintem egyértelmű volt. De ok : mindegy

okt. 2. 07:49
 3/27 A kérdező kommentje:
Ha van itt nem felszínes meg G digger nő is, az válaszolhat külön is. Igazából bármit meghallgatok mint vélemény.
okt. 2. 07:55
 4/27 anonim ***** válasza:
69%

Le leszek szavazva. Az én férjem kicsit több mint 300at keres, de nem érdekelne az se ha csak 200at. Nem ezért vagyok vele. Együtt dolgozunk, együtt alakítjuk az életünk. Spórolunk, gyűjtünk lakásra. Nem vékony, hanem mackósabb testalkatú, nekem ő jön be, én vékony vagyok, de ő kell nekem. Ízlések és pofonok. 8 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve hàzasok, és nagyon jól megvagyunk. Benne azt találtam meg akire mindig vágytam.

Nem ítélem el azt se akinek van egy bizonyos elvárása akár fizetésre, akár testalkatra. Nem az én dolgom.

okt. 2. 08:10
 5/27 anonim ***** válasza:
28%
#3 igazából nem hallgatsz meg semmit, csak kvázi naponta kiírod ugyanazt a debil kérdést, és csak kötözködsz a válaszolókkal. A többi hasonló kérdésed alatt már számtalan, egybehangzó választ kaptál, ha ezeket nem fogod fel, nem fogadod el, az a te bajod. Te nem egy kérdésre szeretnél választ kapni, kizárólag ovisan, férfiatlanul rinyálni, nárcisztikusan önsajnálgatni, és kötözködni jársz erre az oldalra, meg hogy lepontozgasd a válaszolókat. Majd ha felfogod, hogy nem a fizetésed, a pocakod, hanem az undorító személyiséged miatt kerülnek, abbahagyod az önsajnálgatást, a hárítást, mások okolását, az életképtelenkedést, az irigykedést, az önző viselkedést, a szánalmas picsogást, és legalább nyomokban emlékeztetsz majd egy férfira, akkor lesz nőd is.
okt. 2. 08:10
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
A 4-es választ miért pontoztad le, debilkém?
okt. 2. 08:22
 7/27 A kérdező kommentje:

6

Nem én pontoztam le , hanem a többi olvasó aki nem értett egyet vele.

okt. 2. 08:27
 8/27 anonim ***** válasza:
43%

Megkeresem ami nekem kell, de örülnék ha a párom ugyan annyit engedhetne meg magának, mint én. Soha egy partnerem se fizetett rám semmit azon kívül, hogy néhányszor elhívtuk egymást valahova. Ennek semmi köze a gold diggerkedéshez.

De ha én megdolgozom a céljaimért, szeretném ha nem sírnának hogy ők nem tudnak nyaralni menni, mérgesek ha egyedül megyek én meg szomorú, mert örülnék ha ott lenne. Szeretnék családot is, ami mindkét féltől komoly anyagi teher.

Semmi olyat nem várok senkitől, amit én nem adok. Márpedig se nem vagyok kövér, és 300-nál többet keresek.

okt. 2. 08:31
 9/27 A kérdező kommentje:

8

Ez félig meddig melléduma. Ha a partneredet nem érdekli az utazás. (Örülne neki ha te mész ) neked akkro se jó olyan aki nem gazdag.

okt. 2. 08:37
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
#7 ne kamuzz, dagadék
okt. 2. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!