Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a nagyobb probléma egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb probléma egy férfinél ?

Figyelt kérdés
okt. 2. 07:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
A kövér nyilván nem jár kirándulni, sportolni, nem túrázni, utazgat, szóval kapod vele ezt az otthonülő, tv előtt tespedő életet. Aki 300-at keres ott meg biztos valami nehéz fizikai gyári munka, tehát hazáér ér szintén meg sem mozdul. Ráadásul mivel ennyiből nem tud albit fizetni gondolom az anyjával él. Ennek a kettőnek a kombinációja meg... pfff.. ki akar ilyen kapcsolatot?
okt. 2. 08:49
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
Az a legviccesebb az egészben, (nem rád értem kérdező), hogy mindennaposak azok a kérdések, hogy jaaaj a nők mennyire felszínesek, meg csak a pénz számít, meg a kinézet, stb, de ha valakinek van egy ellenpéldája, ami pozitív, akkor az csak hazugság lehet. Sem a nők sem a férfiak nem egy massza amiben mindenki ugyanúgy gondolkodik, vagy viselkedik, csak bizonyos emberek állítják be annak, hogy legyen mire fogni a sikertelenségüket. Aztán persze megy a sírás, hogy nekik nem jó, így másnak se legyen.
okt. 2. 09:21
 13/27 anonim ***** válasza:
46%

9: egy példa volt az utazás. Amúgy az engem se érdekel. De ha programozni akarok, valahol enni, dolgokat csinálni nem csak otthon ülni meg parkban sétálni, ahhoz pénz kell. Én fizetem a részem, és ő? Nem sok mindent lehet ma már ingyen csinálni.

Na meg a 300 ezer és a gazdagság közt még van ezer és egy állapot.

És igen, olyan embert keresek aki hasonló dolgokat akar (ha én utazós lennék, utazót, ha éttermes éttermeset, ha sportolós sportolósat), tehát már itt kibukna a dolog még ha pénzről nem is volt szó.

De többedik kérdésnél nem veszed észre, hogy itt nem aranyásásról van szó. Na meg a család témára nem is reagáltál.

Senki se akar veled megrekedni, továbbra sem a semmin. Aki nem fejlődik folyamatosan, lemorzsolódik az életben.

okt. 2. 09:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Csak a pénz meg a külsőségek… romlott a legtöbb ember személyiségre.
okt. 2. 10:09
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Te se egy kövér lusta nőről álmodsz gondolom. Amúgy nem csak a pénz meg a külsőségek, az csak a belépő. Utána még ezer és egy dolgon múlik.

Nem véletlen be se tudsz lépni semmibe.

okt. 2. 10:24
 16/27 A kérdező kommentje:

15

Nem insta modellekrol álmodozok.

Nem is kezdeményezek senkinél.

okt. 2. 10:26
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Na meg működik a természetes kiválasztódás. Általános iskolában is tanultunk már a társadalmi normákról, nem ártana felfrissíteni az elméletet.
okt. 2. 10:29
 18/27 anonim ***** válasza:
66%
És nem kezdeményezel, mert te is tudod, hogy mindenki elutasítana. De tenni se vagy hajlandó ellene. Akkor meg megérdemled.
okt. 2. 10:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Még senki nem utasított el. Mert nem adtam rá lehetőséget. Nagyon jól tudom hogy korlátolt fóbiás személyiséggel , kövéren és átlag bérből élő férfiként \ nincs esemény nőre. Olyanra aki tetszik.
okt. 2. 10:36
 20/27 A kérdező kommentje:
* esèlyem
okt. 2. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!