Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna ezzel a dumával nyitni Facebookon?
Nem ismerősöm a lány, csak írtam neki. 5 nappal ezelőtt történt, meg sem nézte.
“ Szia Fruzsina:)
Láttam a fotóidat egy Facebook csoportban és nagyon megtetszettél. Az adatlapod szerint egyedülálló vagy, így gondoltam írok Neked ismerkedési szándékkal… 😄 Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”
29F
Szerintem béna. Szerintem nem kellene magyarázkodnod, hogy hol láttad, meg egyedülálló... meg lehetséges, kérlek....
Kb. a lehető legrövidebben a lényeget elsőre, hülye smiley-k nélkül, ha már mindenképpen facebookon akarsz zargatni valakit...
Pont hogy jó, hogy ezeket beleírta. Ebből látszik a lány számára, hogy nem az a típus aki bárkire ráír csak mert tetszik neki.
22 te ha nő vagy vagy bármilyik nő aki szt nem jó...
Ti hogy nyitnátok? Nőként érdekel.
23: na mert ezzel aztán sokkal szofisztikáltabb, ez aztán "egyértelűen" bizonyítja, hogy nagy kutatómunka után választott :) Szerintem nem.
24: hát sehogy! Nem nyomulunk vadidegenekre a facebookon.
De végső soron remélem mindannyian tudjátok, hogy a másik vonzó kisugárzása, jó dumája fog nyerni, ha a nő egyáltalán nyitott. Mondjuk aki eleve egy vonzó ember, az szerintem sikeresen ismerkedik élőben, nem random embereket kell zaklatnia. Szóval sok jót nem jósolok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!