Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon béna ezzel a dumával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna ezzel a dumával nyitni Facebookon?

Figyelt kérdés

Nem ismerősöm a lány, csak írtam neki. 5 nappal ezelőtt történt, meg sem nézte.

“ Szia Fruzsina:)

Láttam a fotóidat egy Facebook csoportban és nagyon megtetszettél. Az adatlapod szerint egyedülálló vagy, így gondoltam írok Neked ismerkedési szándékkal… 😄 Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”

29F

nov. 8. 10:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nyugi nem béna
nov. 8. 11:12
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon béna.

A legrosszabb ez a rész:

"Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”

Engedélykérő, figyelemért kuncsorgó, önbizalomhiányos szöveg.

nov. 8. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:

Még valami, csakhogy nehogy azt gondoljátok, hogy a levegőbe beszélek.

Innen az oldalról több nőm is volt, szal nagyjából képben vagyok a netes iskerkedéssel.

De persze ez csak szubjektív vélemény.

Lehet, a Kérdező be tud csajozni olyan szöveggel.

#12 voltam

nov. 8. 11:16
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

#12 "Engedélykérő, figyelemért kuncsorgó, önbizalomhiányos"

Vagy csak simán udvarias. Bírom amikor az emberek pozitív tulajdonságait próbálják negatívként beállítani, látszik, hogy a civilizált emberi értékek szart se jelentenek többé.

nov. 8. 11:17
 15/25 anonim ***** válasza:

Attól, hogy udvariasnak tartanak, még nem feltétlenül fognak hozzád vonzódni is, apa.

Márpedig a cél a vonzalom felkeltése lenne, hogy a csajszi azt gondolja, "nekek kell ez a srác", és ő nyomuljon rád.

nov. 8. 11:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

15.

Na igen, mennyivel jobb is, amikor valaki ilyen Johnny Bravo-s öntömjénezéssel indít.

nov. 8. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
#15 Értelek, de attól, hogy adod a nagy kemény "Nekem ne mondja meg senki!" műmajert, attól se biztos, hogy vonzódni fog. De nem is erre mondtam, hanem hogy ha valaki udvarias, az nem engedélykérő, behódoló, önbizalomhiányos ember, mármint képtelenség egy mondatból leszűrni egy komplett személyiségleírást.
nov. 8. 11:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Jhonny Bravo lényegében a jóképű, menő srácok kifigurázása, remek társadalomkritika.

Szerintem az igazság a kettő között van:

ne legyen az ember jófiú, de egy beképzelt barom se.

nov. 8. 11:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Miért, mit kellett volna írnia?? Szia cica, van gazdád??? ...

Teljesen jó, amit írt, nem ezen fog múlni a sikertelensége.

nov. 8. 13:15
 20/25 anonim ***** válasza:
Bár nem szeretem ha Facen írnak és valószínűleg hónapok mire megnézem (emgedélykérésekbe rakja), de sztm nem gáz...max ahelyett a smyli helyett jobb lett volna más.
nov. 8. 15:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!