Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna ezzel a dumával nyitni Facebookon?
Nem ismerősöm a lány, csak írtam neki. 5 nappal ezelőtt történt, meg sem nézte.
“ Szia Fruzsina:)
Láttam a fotóidat egy Facebook csoportban és nagyon megtetszettél. Az adatlapod szerint egyedülálló vagy, így gondoltam írok Neked ismerkedési szándékkal… 😄 Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”
29F
Nagyon béna.
A legrosszabb ez a rész:
"Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”
Engedélykérő, figyelemért kuncsorgó, önbizalomhiányos szöveg.
Még valami, csakhogy nehogy azt gondoljátok, hogy a levegőbe beszélek.
Innen az oldalról több nőm is volt, szal nagyjából képben vagyok a netes iskerkedéssel.
De persze ez csak szubjektív vélemény.
Lehet, a Kérdező be tud csajozni olyan szöveggel.
#12 voltam
#12 "Engedélykérő, figyelemért kuncsorgó, önbizalomhiányos"
Vagy csak simán udvarias. Bírom amikor az emberek pozitív tulajdonságait próbálják negatívként beállítani, látszik, hogy a civilizált emberi értékek szart se jelentenek többé.
Attól, hogy udvariasnak tartanak, még nem feltétlenül fognak hozzád vonzódni is, apa.
Márpedig a cél a vonzalom felkeltése lenne, hogy a csajszi azt gondolja, "nekek kell ez a srác", és ő nyomuljon rád.
15.
Na igen, mennyivel jobb is, amikor valaki ilyen Johnny Bravo-s öntömjénezéssel indít.
Jhonny Bravo lényegében a jóképű, menő srácok kifigurázása, remek társadalomkritika.
Szerintem az igazság a kettő között van:
ne legyen az ember jófiú, de egy beképzelt barom se.
Miért, mit kellett volna írnia?? Szia cica, van gazdád??? ...
Teljesen jó, amit írt, nem ezen fog múlni a sikertelensége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!