Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon béna ezzel a dumával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna ezzel a dumával nyitni Facebookon?

Figyelt kérdés

Nem ismerősöm a lány, csak írtam neki. 5 nappal ezelőtt történt, meg sem nézte.

“ Szia Fruzsina:)

Láttam a fotóidat egy Facebook csoportban és nagyon megtetszettél. Az adatlapod szerint egyedülálló vagy, így gondoltam írok Neked ismerkedési szándékkal… 😄 Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”

29F

nov. 8. 10:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen nagyon béna.
nov. 8. 10:23
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem béna.

Valószínűleg az engedélykérések közé kapta az üzenetet, ott én is ritkán veszem észre.

Persze arra is van esély, hogy nem jössz be neki, ezért nem válaszol.

nov. 8. 10:24
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem béna, teljesen korrekt szerintem. Ha bejössz neki, akkor tökmindegy mit írsz, válaszolni fog, nem ezen fog múlni.
nov. 8. 10:26
 4/25 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem már az béna, hogy facebookon vadidegen nőkre írkálsz rá. Az nem társkereső.

Ráadásul maga a szöveg is ilyen semmitmondó copypaste.

nov. 8. 10:51
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
#4 De akkor minden bepróbálkozás gáz, ami nem társkeresőn történik. Legalábbis a te logikád mentén haladva.
nov. 8. 10:57
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem béna. Sok nő örülne neki. Persze aki napi őt ilyet kap az lehet észre sem veszi.
nov. 8. 11:01
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
5: nem egészen... mert ha élőben próbálkozik egy illető, azért ha normális, akkor akkor megy oda bazsalyogni, ha volt előtte kis szemezés stb. és látja, hogy a nő vmilyen szinten hajlandó rá.
nov. 8. 11:01
 8/25 anonim ***** válasza:
21%

7.

És mennyivel jobb poén a csajnak egy ilyen hülyítés után szétveretni a birkózó-bajnok barátjával. Ilyet online sajnos nem lehet, oda a móka.

nov. 8. 11:03
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyen facen ismerkedőket én is alapból figyelmen kívül hagyom. Nem ismerkedési oldal...
nov. 8. 11:04
 10/25 anonim ***** válasza:
81%

8: nem tudom, milyen Z-kategóriás Hollywood alsó TV movie vígjátékok alapján képzeled el az ismerkedést, de

1) a nők nagy részének nincsen ilyen barátja

2) amelyiknek van, az örül neki általában, és poénból nem hülyít random pasikat

3) random kétajtós szekrény feltűnése a semmiből max. vmi gagyi diszkóban meg kondiban lehetséges, és nemcsak ott lehet ismerkedni

vagy nem instapozitív, körben töltött, "üveget ettem" szájú csajokra kellene hajtani, akkor még inkább csökken az izomtibi általi elveretés esélye

nov. 8. 11:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!