Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna ezzel a dumával nyitni Facebookon?
Nem ismerősöm a lány, csak írtam neki. 5 nappal ezelőtt történt, meg sem nézte.
“ Szia Fruzsina:)
Láttam a fotóidat egy Facebook csoportban és nagyon megtetszettél. Az adatlapod szerint egyedülálló vagy, így gondoltam írok Neked ismerkedési szándékkal… 😄 Amennyiben ez lehetséges, kérlek válaszolj majd:)”
29F
Szerintem nem béna.
Valószínűleg az engedélykérések közé kapta az üzenetet, ott én is ritkán veszem észre.
Persze arra is van esély, hogy nem jössz be neki, ezért nem válaszol.
Szerintem már az béna, hogy facebookon vadidegen nőkre írkálsz rá. Az nem társkereső.
Ráadásul maga a szöveg is ilyen semmitmondó copypaste.
7.
És mennyivel jobb poén a csajnak egy ilyen hülyítés után szétveretni a birkózó-bajnok barátjával. Ilyet online sajnos nem lehet, oda a móka.
8: nem tudom, milyen Z-kategóriás Hollywood alsó TV movie vígjátékok alapján képzeled el az ismerkedést, de
1) a nők nagy részének nincsen ilyen barátja
2) amelyiknek van, az örül neki általában, és poénból nem hülyít random pasikat
3) random kétajtós szekrény feltűnése a semmiből max. vmi gagyi diszkóban meg kondiban lehetséges, és nemcsak ott lehet ismerkedni
vagy nem instapozitív, körben töltött, "üveget ettem" szájú csajokra kellene hajtani, akkor még inkább csökken az izomtibi általi elveretés esélye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!