Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel valójában egy önsorsr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel valójában egy önsorsrontó kifejezés?

Figyelt kérdés

Az incelek intelligens fickók. Mégsem jönnek rá, hogyan oldhatnák meg a problémájukat.

Pedig ahogy egy matek feladatnak, úgy az élet minden problémájának van valami megoldása.

Ez pedig a hozzállás. Ahogy én tapasztaltam az incelek, nem megoldásközpontúan, hanem kritikusan állnak hozzá. Tehát a különböző hibákat kimondják, de megoldást rá nem keresnek vagy feladták. Csakhogy elfelejtik, hogy nem igazán van választásuk. Vagy elkezdenek építkezni, vagy folytatják ezt fortyogást a negatív tudatállapotokban.

nov. 6. 09:02
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert pont ugynaazokat a hülyeségeket hajtogatod, mint az incelek.
nov. 6. 15:27
 42/48 A kérdező kommentje:

Vannak férfias és nőies tulajdonságok. Ez azt jelenti, hogy ilyen szempontból különböztök.

Minden egyes apró rezdülésemből lesz valami előfeltevésed. Még ha nem is mondod ki, ahogy nekem is. És ez így van jól. Ha látod hogy pszichopata vagyok, vagy alkoholista, jó eséllyel úgy is fogok viselkedni és azt fogod kapni mint egy olyantól.

Nem vagy elfogult a nők, vagy a női oldal iránt. Megértettem.

Én csak annyit akartam az elejétől fogva megvilágítani, hogy bizony a férfinak és nőnek más a feladata, vagy ha az nem is, másak az eszközei. És egy tanács lehet hogy a nőnek hasznos lesz, de a férfinak nem.

Akkor ne a nemekkel nézzük. Incelektől vagy pszichológusoktól fogadnál el tanácsot. Azt mondod: hallgassuk meg. És ha csak egyikőjüket válaszhatnád, akkor melyik lenne?

nov. 6. 15:28
 43/48 A kérdező kommentje:
hát ha csak az incelektől hallottál még ilyen "hülyeségeket" akkor szerintem megköszönheted a látókör tágítást
nov. 6. 15:28
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az. Saját magukat definiálják incelnek.

Attól, hogy egy férfi átmenetileg (remélhetőleg) egyedül van, még nem kell egy magányos, besavanyodott lúzernek lennie.

De az incelek meg vannak róla győződve, hogy ők menthetetlenül rondák. A nők pedig igazságtalan módon csak a jóképű és gazdag férfiakra buknak. Emiatt aztán gyűlölik a nőket, lenéző módon beszélnek róluk. Valami hibás tárgyként gondolnak rájuk, így a maradék esélyüket is elveszítik, hogy valami párkapcsolatot szerezzenek.

Nekem van két szingli férfi kollégám. Kedvesek, jóképűek, imádom őket. Nem tudom, hogy miért nincs már évek óta senkijük, de egyáltalán nem definiálnám őket incelnek, és ők sem bánnak velem úgy, mint egy ronggyal, csak azért, mert én nő vagyok.

El tudom képzelni, hogy valaki nem talál társat magának, mert akikkel találkozik, már foglaltak, vagy nincsenek egy hullámhosszon. Azért a pártaláláshoz szerencse is kell. Ezért utálni az egész női nemet butaság.

nov. 6. 22:35
 45/48 anonim ***** válasza:
38%
#44 pedig az incelséget elsősorban az okozza hogy az illető ronda és nyilván folyamatosan elutasítást kap nem csoda ha valaki besavanyodik olyan ez mint a matek ha valaki rossz belőle egy idő után szidni fogja a tanárral együtt.
nov. 6. 23:36
 46/48 anonim ***** válasza:

45, nem. Vannak helyes incelek is. Magasak is. Gazdagok is. Az incelségnek a saját agya az oka.

Akit pedig incelségbe lehet kergetni, az mindig is egy gyenge senki marad.

nov. 6. 23:52
 47/48 anonim ***** válasza:
#46 Érdekes én nem láttam volna hogy helyes férfi incel lenne hiszen ők a kedvencek az általános iskolától az egyetemig.
nov. 7. 06:59
 48/48 anonim ***** válasza:

Jo lenne kitalalni, hogy az inceleket incelsegbe kergetik, vagy az agyuk az oka? :)

40F truecel

nov. 23. 04:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!