Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel valójában egy önsorsrontó kifejezés?
Az incelek intelligens fickók. Mégsem jönnek rá, hogyan oldhatnák meg a problémájukat.
Pedig ahogy egy matek feladatnak, úgy az élet minden problémájának van valami megoldása.
Ez pedig a hozzállás. Ahogy én tapasztaltam az incelek, nem megoldásközpontúan, hanem kritikusan állnak hozzá. Tehát a különböző hibákat kimondják, de megoldást rá nem keresnek vagy feladták. Csakhogy elfelejtik, hogy nem igazán van választásuk. Vagy elkezdenek építkezni, vagy folytatják ezt fortyogást a negatív tudatállapotokban.
de a kettő összefügg. és a kérdés az incelek helyzetéről szólt.
Egyébként amit te csinálsz az egy lehurrogás. Nem tudom mi a célod. Talán az hogy az legyen az alapvetés, hogy ők a hibások és ne panaszkodjanak. Bizonyára sok borsot törtek az orrod alá. De így mivel nem tudtál felülemelkedni a helyzeten, nem vagy jobb mint ők. Mármint emberi szempontból. Ők dobálják a sarat. Te pedig visszadobálod. Szélmalomharc.
"Ha szükség van feminizmusra, szükség van maszkulinizmusra is."
Nincs. Mert a "maszkulinizmus" a default.
nem. mert a maszkulinizmus csak egy kis rétegnek kedvez, hát nemérted?
az inceleknek ez hogy kedvez, az átlag férfinak hog ykedvez? nincs maszkulinizmus? a férfi rabszolga ugyanúgy rabszolga mint a női
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!