Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan korlátozzam az önsorsro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan korlátozzam az önsorsrontó idegességemet randikon?

Figyelt kérdés
Nem tudom hány ismerkedést rontottam már el azzal, hogy túlságosan izgultam, görcsöltem, hogy összejöjjön, és ezért furán kezdtem viselkedni.. Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?
2013. máj. 5. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
lazulj el, add önmagad:)
2013. máj. 5. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Mitől félsz ? egyébként szimplán nyugodj meg, egy lány sem fog megenni téged. 19/L
2013. máj. 5. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válasz rendkívül hasznos.. Igen, valóban ezt kéne, de mintha ez döntéstől függne..

Amúgy meg tudom hogy nem fog megenni, de már annyira szeretnék barátnőt, hogy képtelen vagyok teljesen "lesz ami lesz" alapon hozzáállni. Túlságosan vágyom rá.

2013. máj. 5. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szólj a lánynak, hogy nagyon izgulós vagy és segitsen. Hidd el ha jó fej az illető nő fog neked segiteni humorral feloldani a dolgokat:DD
2013. máj. 5. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, hát sajnos nem úgy tapasztaltam, hogy a csajok nagyon toleránsak az izgulósabb pasikkal.
2013. máj. 5. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg érzik rajtad, hogy mennyire rágörcsölsz erre :/
2013. máj. 5. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
5 Ha előre szólsz, akkor nem érzi váratlanul a lányt és sokkal jobb igy, mintha irásban előadod a megtestesült férfit, és ott meg nem birsz beszélni az izgulástól:DD
2013. máj. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!