Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel valójában egy önsorsr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel valójában egy önsorsrontó kifejezés?

Figyelt kérdés

Az incelek intelligens fickók. Mégsem jönnek rá, hogyan oldhatnák meg a problémájukat.

Pedig ahogy egy matek feladatnak, úgy az élet minden problémájának van valami megoldása.

Ez pedig a hozzállás. Ahogy én tapasztaltam az incelek, nem megoldásközpontúan, hanem kritikusan állnak hozzá. Tehát a különböző hibákat kimondják, de megoldást rá nem keresnek vagy feladták. Csakhogy elfelejtik, hogy nem igazán van választásuk. Vagy elkezdenek építkezni, vagy folytatják ezt fortyogást a negatív tudatállapotokban.

nov. 6. 09:02
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
nincs maszkulinizmus
nov. 6. 13:53
 22/48 anonim ***** válasza:
48%
De az van sajnos.
nov. 6. 13:57
 23/48 A kérdező kommentje:
dehát most mondtam el hogy miért nincs. szerinted jobban kedvez a mostnai társadalmi berendezkedés az inceleknek mint a nőknek? Te magad mondtad, hogy régen a nők kényszerből házasodtak. ma már nem ezért egyedül vannak az incelek. Tehát?
nov. 6. 13:59
 24/48 anonim ***** válasza:
Én nem az a válaszoló vagyok, nem olvastam, amit írt.
nov. 6. 14:01
 25/48 A kérdező kommentje:
ó akkor elnézést, micsoda véletlen! Én se szoktam elolvasni. :O mennyi közös van bennünk
nov. 6. 14:02
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
De válaszolhatok, mert pont jót írsz: ez lenne a norma. Hogy nincs kényszer. Ez nem KEDVEZ a nőknek. Ennek kéne az alapnak lennie, hogy nincs senki semmire kényszerítve.
nov. 6. 14:04
 27/48 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok azzal, hogy a feminizmus a nők jogait és megítélését próbálja felhozni a férfiak szintjére. A jogok már megvannak (sőt), már csak a megítélés hiányzik. De az sajnos sosem lesz meg.. Mert a nők és a férfiak KÜLÖNBÖZŐEK!!!!! Másban jók, máshogy állnak hozzá. Ezt lehet tagadni. De ezt minden lenézés nélkül mondom. Nem vagyunk egyenlőek. Mert akkor vagy csak férfiak vagy csak nők lennének. Mert az egyenlő azt jelenti, megegyezik.
nov. 6. 14:08
 28/48 anonim ***** válasza:

Jogokban kell megegyeznünk, és nincsenek "sőt" jogaink.

Ilyen sincs, hogy másban jók a nők meg a férfiak. Személyiségek vannak. Pont az lenne a feminizmus lényege, hogy képességeket nézzünk, ne azt mondjuk, hogy te nő/férfi vagy, ebben tuti szar lennél.

Megítélés ki irányából? Mert a törvénynek nem kéne egyik nemnek sem előnyöket adni. Tanároknak sem. Munkáltatóknak sem.

Aki meg kevesebbnek tart, képtelen embernek tekinteni, mint saját magát, mert nő vagyok, azt kizárom az életemből.

nov. 6. 14:15
 29/48 A kérdező kommentje:

Én csak azt mondom, hogy vannak nemi különbségek, amik észrevehetőek (nagy általánosságban) és nem kellene megpróbálni őket törvényekkel közvélekedésre nyomással befolyásolni.

Ezt a két dolgot külön kell választani.

Dehát alapvetően van különbség a női nem és a férfi nem közt. Azért tagadjuk le ezeket, mert táptalajt adnak a nemi sztereotípiáknak? Az ugyanúgy valami hamis lesz.

Szerintem már nagyon kevés az olyan ember aki egy nőt kevesebbnek tekint mint egy férfit. De az hogy a barkácsolós dolgokban többnyire jobbak a férfiak, míg óvónőnek pedig a nők (többen is mennek) azt ki lehessen mondani.

nov. 6. 14:20
 30/48 anonim ***** válasza:

"vannak nemi különbségek, amik észrevehetőek (nagy általánosságban) és nem kellene megpróbálni őket törvényekkel közvélekedésre nyomással befolyásolni"

Erre mondj már példát. Fogalmam sincs, ezalatt konkrétan mire gondolsz.

nov. 6. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!