Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel valójában egy önsorsrontó kifejezés?
Az incelek intelligens fickók. Mégsem jönnek rá, hogyan oldhatnák meg a problémájukat.
Pedig ahogy egy matek feladatnak, úgy az élet minden problémájának van valami megoldása.
Ez pedig a hozzállás. Ahogy én tapasztaltam az incelek, nem megoldásközpontúan, hanem kritikusan állnak hozzá. Tehát a különböző hibákat kimondják, de megoldást rá nem keresnek vagy feladták. Csakhogy elfelejtik, hogy nem igazán van választásuk. Vagy elkezdenek építkezni, vagy folytatják ezt fortyogást a negatív tudatállapotokban.
"Az incelek intelligens fickók" <--- Pont, mint ahogy Magyarország kormánya sem korrupt.
Ha valaki pedig önsorsrontó, akkor az nem úgy megy, hogy fogom és logikusan megoldom. Az emberek nem úgy működnek, mint egy algoritmus.
Az incelek nagyon tudjàk mi lenne a megoldás
Tovább tanulni
Lefogyni
Több pénzt keresni
Csak semmi változásra nem hajlandóak
#3 Valaki túl soványan is lehet sikertelen a nőknél. A helyes pizzafutár is lehet sikeres náluk.
Én most végeztem az egyetemen, pénzem is van de ettől még nem nézek ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!