Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy valakit elküldtetek ismerkedési fázisban , majd egy idő után azon gondolkoztatok, hogy hiba volt-e?
Figyelt kérdés
nov. 5. 17:58
1/9 A kérdező kommentje:
Hogy dolgoztad fel? Később megtaláltad az igazit?
nov. 5. 18:01
2/9 anonim válasza:
Akivel elbizonytalanodtam, azzal felvettem ujra a kapcsolatot, es lett 2.randi. na akkor már meg is győződtem arról, hogy nagyon is jol tettem korábban hogy ignoráltam. Incel is, proli is tiszta idegesítő volt a pali.
3/9 anonim válasza:
Nehezen. Ő könnyebben, azóta férje van, és két gyereke. Ez van, mára már csak egy emlék a csaj.
4/9 A kérdező kommentje:
3-as, azóta lett új kapcsolatod? Hogy vagy most? Mi történt?
nov. 5. 18:18
5/9 anonim válasza:
Nem, csak úgy ok nélkül nem szoktam elküldeni embereket, akikkel megszakítottam az ismerkedést, nem gondolkodtam rajtuk utána már.
6/9 anonim válasza:
Nem. Elég határozottan el tudom dönteni, hogy valaki kell-e nekem vagy se.
7/9 anonim válasza:
Volt ilyen.
Depressziós voltam és rosszak voltak a napjaim. Ezért offoltam egy dagadt barát férfit ok nélkül. Talán annyi baj volt vele hogy nem lehetett vele személyesen találkozni. Csak a neten csevegünk. Nem volt igazi okom se de mindent a fejéhez vágtam amiről nem tehet. És offoltam
8/9 anonim válasza:
Volt, de aztán eszembe jutott, hogy okkal nem mentem bele a további ismerkedésbe.
9/9 anonim válasza:
Volt pár ilyen visszatáncolós esetem, nyilván baromságnak bizonyult végül mind. Ha már egyszer felmerül az ok, ami miatt elküldesz valakit, akkor azon lehet gondolkodni, de tök felesleges. Az az ok később is ott lesz, és megint el fogod küldeni a szerencsétlent. Nem érdemes belemenni ilyenbe, tudod, felmelegítve is csak a leves jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!