Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 32 évesen még soha nem volt párkapcsolatom, sőt közelebbi, bizalmi kapcsolatom sem nővel, akkor a hiba az én készülékemben van?
Igen, veled.
Nekem is voltak elutasításaim életem során, de 1x se kaptam semmilyen negatív jelzőt.
Miért gondolták, hogy bolond vagy?
Ahelyett, hogy, mint a bulldog addig mész neki a falnak, ha ki akarsz jutni, amíg áttöröd a falat, sokkal célravezetőbb megkeresni az ajtót.
A nem kívánt nyomulás "erőltetés" jelentsen ez bármit is épp elég ijesztő.
De, gondold végig, miket tettél, mondtál, oka van, ha senki nem kér belőled, sőt, ilyen durván állítanak le.
Nem kell leírni, de magadban tedd tisztába a dolgokat.
A nők túlzásba tudnak esni eléggé, ami letiltásokat, ghostolásokat illeti.
Viszont, ha mindenkivel így végződik, valami alapja biztos van. Van egy ismerősöm, ő kicsit fiatalabb, de nagyon hasonló cipőben jár. Azt kell mondanom, hogy nem igazán jó pasi kinézetre, és ennek ellenére nagyon próbálja magát ráerőltetni a lányokra. Túlságosan kétségbeesetten próbálkozik már időnként,és szinte megszállottjává válik a kiszemeltjének, ezért sokan betegnek tartják.
Nem lehet, hogy nálad is valami hasonló van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!