Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen unalmasak a nők vagy bennem lenne a hiba?
+1
Én is észrevettem ezt, hogy konkrétan a nőkben nem lehet felfedezni semmit, unalmasak, olyan kutyahétköznapiak, konkrétan két szót nem lehet velük váltani, mert mélyebb dolgokról nem lehet velük beszélni, mert nullák ehhez.
Ez az egyik ok, amiért feladtam a csajozást, nem lehet semmi értelmes dologról beszélgetni velük. F
Te vagy unalmas valószínűleg. Kötelező kérdéskörök után nem tudod továbbvinni az ismerkedést.
Az is lehet, hogy nagyon kevés nővel találod meg annyira az összhangot, hogy erőlködés nélkül menjen tovább a beszélgetés.
A nők nagyrésze ismerkedésnél elvárja, hogy őket szórakoztassák, ezáltal passzívabb a kommunikációjuk, ez azonban öngól, mert szórakoztatni is csak olyat lehet, aki kicsit is nyitott és tesz energiát a beszélgetésbe.
Az unalmasság meg nem a nők sajátja, a legtöbb ember az, ennek is megvan az oka.
Pff ha felvetek egy temat akkor meg lapsszolja a pasi mert h nem ert hozza. Ha felvetem h akkor mondjuk o akkor nem tud mit.
Nem csak a nok unalmasak hanem a paaik is.
8 éve? 8 évvel ezelőtt még totálisan más élet volt mint ma, ma egy társkeresőn....én nem is tudom hogy milyen hasonlattal éljek, hogy ma mik mennek ott....konkrétan mint a vágóhíd, jön a sertés, lecsapja a fejét a gép, jön a következő....
Amúgy már többször próbáltam direkt csak azt, hogy valami netes barátságot, vagy egyáltalán normális kommunikációt tudjak folytatni velük, direkt, szándékosan kerültem a szexuális megjegyzéseket, a pajzán dolgokat, sima átlagos dolgokról próbáltam szótváltani....de semmi, a világgal kapcsolatos dolgok, esetleg tudomány, vallás, globális helyzet vagy bármi....semmi....próbáltam a műköröm témát is felhozni...semmi, szépség és szépségápolás téma....semmi....család, gyerekkor, traumák, fájdalmak, sérelmek....semmi.
Szóval kb ennyi. #2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!