Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen unalmasak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen unalmasak a nők vagy bennem lenne a hiba?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedek nőkkel kb. mindegyikkel az van egy idő után hogy olyan unalmasak lesznek. Elején tök nagy lelkesedés de a kötelező kérdések körök után úgy nincs mit kérdeznie meg mondania nekem de nekem sincs valahogy erre igényem már... ennyi volt ellaposodik....
aug. 9. 12:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Ha minden nő tök unalmas, akkor lehetséges, hogy érdemes lenne magadba nézned, lehet, hogy pont te nem tudsz kiváltani mást belőlük, csak az unalmat.
aug. 9. 12:21
 2/22 anonim ***** válasza:
23%

+1

Én is észrevettem ezt, hogy konkrétan a nőkben nem lehet felfedezni semmit, unalmasak, olyan kutyahétköznapiak, konkrétan két szót nem lehet velük váltani, mert mélyebb dolgokról nem lehet velük beszélni, mert nullák ehhez.

Ez az egyik ok, amiért feladtam a csajozást, nem lehet semmi értelmes dologról beszélgetni velük. F

aug. 9. 12:23
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy unalmas valószínűleg. Kötelező kérdéskörök után nem tudod továbbvinni az ismerkedést.

Az is lehet, hogy nagyon kevés nővel találod meg annyira az összhangot, hogy erőlködés nélkül menjen tovább a beszélgetés.

aug. 9. 12:24
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
#2 Akkor baromi rossz helyen keresgéltek. Mi nyolc éve ismerkedtünk meg internetes társkeresőn és a mai napig van közös témánk. Konkrétan a randik éjszakába nyúló beszélgetésekkel teltek.
aug. 9. 12:26
 5/22 anonim ***** válasza:
37%
#2 én még nőként is egyetértek veled, fiú unokatesóim szokták mutatni a beszélgetéseiket lányokkal, 90%-ban unalmas, lapos, nem kérdeznek vissza, nincs egy épkézláb gondolatuk sem. Én ritka kivétel vagyok, szeretek kérdezgetni, kommunikálni mély témákról, viccelődni, de nálam eddig szinte minden pasi meg is jegyezte, hogy “végre egy nő, akivel lehet beszélgetni”🤣Nem tudom, miért ilyen unalmas a többség, kitartással találhatsz csak olyat, aki nem az.
aug. 9. 12:27
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Én nőként nem látom a többségünket sem üresfejűnek, sem unalmasnak... de kinek mi az unalmas, mert lehet, hogy mást untatnak olyan témák, amik engem érdekelnek. Nekem pl. férfival volt olyan ismerkedésem, hogy standupolni kellett, mert nem volt semmilyen témája meg nem tudta, hogyan kell természetesen folytatni egy beszélgetést. Ez sztem nem nem kérdése, inkább személyiségé.
aug. 9. 12:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A nők nagyrésze ismerkedésnél elvárja, hogy őket szórakoztassák, ezáltal passzívabb a kommunikációjuk, ez azonban öngól, mert szórakoztatni is csak olyat lehet, aki kicsit is nyitott és tesz energiát a beszélgetésbe.

Az unalmasság meg nem a nők sajátja, a legtöbb ember az, ennek is megvan az oka.

aug. 9. 12:31
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Pff ha felvetek egy temat akkor meg lapsszolja a pasi mert h nem ert hozza. Ha felvetem h akkor mondjuk o akkor nem tud mit.

Nem csak a nok unalmasak hanem a paaik is.

aug. 9. 12:33
 9/22 anonim ***** válasza:
25%

8 éve? 8 évvel ezelőtt még totálisan más élet volt mint ma, ma egy társkeresőn....én nem is tudom hogy milyen hasonlattal éljek, hogy ma mik mennek ott....konkrétan mint a vágóhíd, jön a sertés, lecsapja a fejét a gép, jön a következő....

Amúgy már többször próbáltam direkt csak azt, hogy valami netes barátságot, vagy egyáltalán normális kommunikációt tudjak folytatni velük, direkt, szándékosan kerültem a szexuális megjegyzéseket, a pajzán dolgokat, sima átlagos dolgokról próbáltam szótváltani....de semmi, a világgal kapcsolatos dolgok, esetleg tudomány, vallás, globális helyzet vagy bármi....semmi....próbáltam a műköröm témát is felhozni...semmi, szépség és szépségápolás téma....semmi....család, gyerekkor, traumák, fájdalmak, sérelmek....semmi.

Szóval kb ennyi. #2 voltam.

aug. 9. 12:38
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
Én nőként napi szinten órákig beszéltem mindenkivel a társkeresőn érdekes dolgokról, akikkel ismerkedtem. Nem biztos, hogy a nőkben van a hiba, egyszerűen nem passzoltatok. Tovább kell haladni és kész.
aug. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!