Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen unalmasak a nők vagy bennem lenne a hiba?
12. Mondjuk ez igaz! Online ismerkedni nőkkel röhejes, és magunkra nézve megalázó. Szerencsétlen férfi küzd ezerrel, a nő meg szimultánba még 5 pasit tart mellette. Abból 1 fixen dugja, de a többinek előadja hogy ő milyen tartással rendelkezik. Az online világában a 30-as, sportos, jóképű, nagydumás, nagy és vastag farkú pasik élnek meg.
Én is fűztem nem egy nőt, a vége mindig az lett hogy jött az ilyen hapsi, és az első randijukon megbxta. Nekem meg játszották a rendes polgári nőt. Röhejes.
Vagy ne általánosíts egy ekkora csoportot, ha csak pár emberrel volt dolgod, vagy pedig ne erőltesd, ami nem megy. Ha valami nem érdekel, nem tartod érdekesnek akkor oka van. Például engem nem érdekel az olimpia, tehát nem nézem. Nincs értelme megnéznem, aztán háborogni, hogy mekkora szar, meg mekkora elvesztegetett idő.
Ha nem érdekelnek a nők, nem érzed jól magad velük, semmi baj, senki nem kötelez arra, hogy velük legyél. Legyél férfiakkal (barátilag, vagy akár szerelmileg vagy szexuálisan, tényleg ahogy jó neked), állatokkal mittudomén. Érezd jól magadat és kész.
Én amúgy pasikkal próbálkozom már, és klasszisokkal jobban tudok beszélgetni velük, igazából egy férfi minden téren át tudja venni egy nő szerepét, konkrétan a nők egy női szépségversenyt sem tudnak megnyerni ha van köztük egy férfi 😂 elő példa. 😂😅
És ez nem melegség szerintem, egészen egyszerűen jobban teljesít egy férfi érzelmileg számomra mint egy nő, mert a mai nők nem tudják azt adni, amit kellene.
Szóval ha így megy tovább, a nőkre konkrétan nem lesz szükség egy idő után, 100-200 év múlva már a csaladalapításhoz sem fog kelleni nő, mondjuk férfi sem, jelenleg a nők meg feljebb állnak tőlünk ilyen téren, elég ha bemennek egy rakat pénzzel egy spermabankba és kész is a gyerek, de nekünk férfiaknak még várunk kell, hogy a tudomány kiváltsa a nőt ilyen téren számunkra.
Szóval kedves #16, #17 igazatok van, és én ezen az úton járok már, és sokkal könnyebb minden. Egyszerűbben megy az ismerkedés pasival, tudunk minden témáról beszélni, a szex is sokkal felszabadultabb, hisz csak egy férfi tudja azt, hogy mi kell egy férfinak. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!