Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját nemükhöz (is) vonzódó nők, nektek is kuka a leendő partner (NŐ) ezért?
Sokszor olvasom itt, hogy a nőknek a férfi egyből kuka, ha van nála bicska/kés. Meg a vadász, sportlövész pasi is. Nektek is kuka a nő ezek miatt? Féltek a másik nőtől, ha van nála kés, vagy más, önvédelmi eszköz?
Pl. ők egyből kuka kategóriába kerülnének ismerkedéskor?
- Fegyverboltos. [link]
- Nyugdíjas katonai rendőr. [link]
- Leszerelt katona, késgyűjtő. [link]
- Vadász, horgász, sportlövő, volt katona, modell. [link]
Hát amúgy nagyon nem mindegy, hogy valaki bicskát hord magánál vagy kést.
A bicska gondolatával meg tudok barátkozni, elvégre millió dologra jó. A beszakadt köröm levágásától egy makacs csomagolás kibontásán keresztül a sörnyitásig. Erről még el tudom hinni, hogy valaki nem agresszív okokból hordja magánál. A kés viszont fegyver. Ráadásul olyan fegyber, amit nagyonis tudni kell használni, különben nagyobb szarban leszel, mint nélküle. Hát köszi, nekem nem kell olyan ember, aki tud késelni.
4
Igen, de vannak felelőtlen állattartók akik kijarósként tartjàk. A hírekben volt 1-2 éve a botrány hogy egy konkrét kis faluban a kijelölt vadászterület mellett volt a “falu” és bizonyos vadászok szándékosan kegyetlenül ölték a házakhoz tartozó macskákat is. Szóval nem az erdőben a vad macskákat (bár az is kegyetlenség ) hanem a háziasított gazdád sima macskákat is lelőtték. A vadászok egy része elvetemült gyilkos aki a munkájára vagy a engedélyre fogja azt amit kegyetlenkedik.
"a macska nem lehetne ott. Azt is saját portán kell tartani."
Te melyik bolygón élsz?
Erdélyi vagyok, a családomban és az ottani ismerősi körömben mindenkinek is van bicskája, így megszoktam :D
(Igaz, sosem láttam még testi sértés céljából elővenni, mindenki eszköznek használja, ha valamit le kell vágni, ki kell nyitni, ilyesmi)
Egyszer osztálykiránduláson (talán 17 évesek voltunk) felvetődött a probléma, hogy jaj, van egy üveg borunk, hogy nyissuk ki - mielőtt valaki benyomta volna vagy szétforgácsolta volna a dugót, gondolkozás nélkül átnyújtottam a svájci bicskámat, hogy használják nyugodtan a rajta lévő dugóhúzót.
A többieknek a szeme se rebbent, csak örültek, hogy lett egy normális céleszköz :D A tanár már kicsit rácsodálkozott, hogy én ezzel járok minden nap?
"Féltek a másik nőtől, ha van nála kés, vagy más, önvédelmi eszköz?"
Nem, mert nálam is van mindig valami. Minimum egy paprikaspray. Rengeteg a kóbor kutya az utcákon, volt már hogy használnom kellett mert megtámadtak.
2 gumilövedèkesem is van, de azokat otthon tartom.
Bicskáim nincsennek.
A vadász, horgász az kuka.
7
Bicska alatt nem ezt a fegyvert, hanem normál, sokfunkciós svájci bicskát értettem nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!