Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját nemükhöz (is) vonzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját nemükhöz (is) vonzódó nők, nektek is kuka a leendő partner (NŐ) ezért?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy a nőknek a férfi egyből kuka, ha van nála bicska/kés. Meg a vadász, sportlövész pasi is. Nektek is kuka a nő ezek miatt? Féltek a másik nőtől, ha van nála kés, vagy más, önvédelmi eszköz?

Pl. ők egyből kuka kategóriába kerülnének ismerkedéskor?

- Fegyverboltos. [link]

- Nyugdíjas katonai rendőr. [link]

- Leszerelt katona, késgyűjtő. [link]

- Vadász, horgász, sportlövő, volt katona, modell. [link]

2023. nov. 28. 01:43
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Azt hiszed, ha beraksz egy képet valami díszpunciról, akkor megváltozik a véleményem a fegyverekről? Nagyot tévedsz.
2023. nov. 28. 05:00
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Hát amúgy nagyon nem mindegy, hogy valaki bicskát hord magánál vagy kést.

A bicska gondolatával meg tudok barátkozni, elvégre millió dologra jó. A beszakadt köröm levágásától egy makacs csomagolás kibontásán keresztül a sörnyitásig. Erről még el tudom hinni, hogy valaki nem agresszív okokból hordja magánál. A kés viszont fegyver. Ráadásul olyan fegyber, amit nagyonis tudni kell használni, különben nagyobb szarban leszel, mint nélküle. Hát köszi, nekem nem kell olyan ember, aki tud késelni.

2023. nov. 28. 05:42
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
1 a macska nem lehetne ott. Azt is saját portán kell tartani.
2023. nov. 28. 06:59
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

4

Igen, de vannak felelőtlen állattartók akik kijarósként tartjàk. A hírekben volt 1-2 éve a botrány hogy egy konkrét kis faluban a kijelölt vadászterület mellett volt a “falu” és bizonyos vadászok szándékosan kegyetlenül ölték a házakhoz tartozó macskákat is. Szóval nem az erdőben a vad macskákat (bár az is kegyetlenség ) hanem a háziasított gazdád sima macskákat is lelőtték. A vadászok egy része elvetemült gyilkos aki a munkájára vagy a engedélyre fogja azt amit kegyetlenkedik.

2023. nov. 28. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

"a macska nem lehetne ott. Azt is saját portán kell tartani."

Te melyik bolygón élsz?

2023. nov. 28. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Erdélyi vagyok, a családomban és az ottani ismerősi körömben mindenkinek is van bicskája, így megszoktam :D

(Igaz, sosem láttam még testi sértés céljából elővenni, mindenki eszköznek használja, ha valamit le kell vágni, ki kell nyitni, ilyesmi)

Egyszer osztálykiránduláson (talán 17 évesek voltunk) felvetődött a probléma, hogy jaj, van egy üveg borunk, hogy nyissuk ki - mielőtt valaki benyomta volna vagy szétforgácsolta volna a dugót, gondolkozás nélkül átnyújtottam a svájci bicskámat, hogy használják nyugodtan a rajta lévő dugóhúzót.

A többieknek a szeme se rebbent, csak örültek, hogy lett egy normális céleszköz :D A tanár már kicsit rácsodálkozott, hogy én ezzel járok minden nap?

2023. nov. 28. 09:01
 7/9 A kérdező kommentje:

3. nem értem a logikád.

Mind a 2 legális utcára, de neked akkor miért jó a bicska: [link] és miért nem a kés: [link] ?

2023. nov. 28. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:

"Féltek a másik nőtől, ha van nála kés, vagy más, önvédelmi eszköz?"

Nem, mert nálam is van mindig valami. Minimum egy paprikaspray. Rengeteg a kóbor kutya az utcákon, volt már hogy használnom kellett mert megtámadtak.

2 gumilövedèkesem is van, de azokat otthon tartom.

Bicskáim nincsennek.

A vadász, horgász az kuka.

2023. nov. 28. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Bicska alatt nem ezt a fegyvert, hanem normál, sokfunkciós svájci bicskát értettem nyilván.

2023. nov. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!