Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak 90%-a szexet keres, akkor a nők miért vannak társkeresőn?
A másik 10%-ot.😁
Ha a nők komoly kapcsolatot keresnek, akkor a férfiak miért vannak fent társkeresőn? Inkább ez a kérdés. Érted, TÁRSkereső. Ők vannak rossz helyen.
Meg nem tudom, te 20 évesen mit tudsz a szexualitásról, akár a magadéról, akár másokéról, én semmit, és csak tőlük tudok erről infót szerezni.
Mai napig nem tudom elképzelni, milyen a "csak szex"-vágy, mert nem éreztem és nem is ismerek személyesen senkit, akinek van. Csak netről tudom ezt, meg pszichológiai előadásokból és könyvekből.
4-es! "Nem tudom, te 20 évesen mit tudsz a szexualitásról"
Ezt kitől kérdezted? Mert én már 35 elmúltam.
Igen van olyan, hogy "csak szex" vágy. Én például arra vágyok,hogy csókolhassam egy nő egész testét és szexeljek vele és megöleljem. De párkapcsolatra nem vágyom.
#1-es
"Mert ezt még nem tudják, amíg meg nem tudják a fent lévő férfiaktól"
Dehogynem tudják. Vannak nők akik már 10 éve fent vannak társkeresőn. Tudják jól, hogy a férfiak többsége szexet keres
Én azt sem tudom milyen tarskeresőzni. Soha nem volt rá igényem hogy regisztrjak akármelyikre is.
35N
5: De gondolom, 20 évesen ugyanolyan tudatlanul álltál neki felkutatni ezt az életterületet, mint én.
Ne mondd, hogy 15 éve is már annyit tudtál erről, mint ma, mert nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!