Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak 90%-a szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak 90%-a szexet keres, akkor a nők miért vannak társkeresőn?

Figyelt kérdés
A nők azt állítják ők komoly kapcsolatot keresnek. De a férfiak a szexet. Akkor a nők minek vannak társkeresőn?

2023. okt. 29. 15:01
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Csomoan talalnak parkapcsolatot tarskereskn, pl azert. (Jomag tobbszor i, meg a kornyezetemben szinte mindenkinek itt van parja. Ugyhogy nem erdekel, hogy mondjuk a fele szexet akar, ott van a masik fele, aki meg nem. A 90% tulzas.)
2023. okt. 29. 17:24
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálom megfogni a maradék 10%ot
2023. okt. 29. 22:20
 43/52 anonim ***** válasza:
24%
ego-booster
2023. okt. 30. 05:10
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Mert vagy ott, vagy sehol... Nem mindenkinek van lehetősége offline ismerkedni még a nők közül sem, bármennyire is azt szokás gondolni, hogy mindenki előtt tömött sorokban állnak a jelentkezők. Ha nem vagyok fenn, akkor 100%, hogy semmi nem lesz, max. egymásra nézünk egy-egy szimpatikus férfival bevásárláskor vagy autóból pirosnál.
2023. okt. 30. 08:00
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
A nők ugyanúgy szexelni mennek föl, mint a férfiak.
2023. okt. 30. 13:18
 46/52 A kérdező kommentje:
Viszont a nők állítják, hogy ők bizony komoly kapcsolatot keresnek. Ezt mondogatják már 15 éve amióta fent vagyok társkeresőn
2023. okt. 30. 22:44
 47/52 anonim ***** válasza:
Én is legalább ilyen komoly vagyok! 🤣🤣🤣
2023. okt. 31. 00:32
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
#46! Hát, ha 15 éve nem sikerült őket megdugnod, akkor valószínűleg igazat mondanak😜
2023. okt. 31. 00:47
 49/52 A kérdező kommentje:

#48 "Hát, ha 15 éve nem sikerült őket megdugnod, akkor valószínűleg igazat mondanak"

De megdugtam sokat akit lehetett. És ezután is ha van lehetőségem nővel szexelni, akkor nem fogok nemet mondani

2024. márc. 10. 18:18
 50/52 anonim ***** válasza:

“Viszont a nők állítják, hogy ők bizony komoly kapcsolatot keresnek.”:

A nők 90% -a először rövid távra keres felső 10% -ba tartozó férfit, akivel a szex után hosszú távon is összejönne. Miután ennek a második fele nem sikerül nekik, pnaszkodni kezdenek, ami viszont nem azért van, mert “a nőknek is ugyanolyan rossz”, hanem azért mert a panszkodásra/sírásra való hajlam egyszerűen a női pszichológia része.

Tehát ha látsz sírni egy nőt valamelyik férfi miatt, akinek csak szexre kellett.. a nő valójában pontosan tudta hogy csak szex lesz, jól érezte magát közben, majd jól érzi magát amiatt is, hogy figyelmet kap sírás közben.

2024. márc. 12. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!