Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem azt hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt hogy ennyire elszálltak az igények külső terén vagy mégis bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Rám mindenki azt mondja egy teljesen átlagos férfi vagyok nem vagyok ronda de nem is egy helyes macso, hét éve keresem a társam és hiába élőben is próbálkozom interneten is fent vagyok és mindenhol azt kapom hogy bocsi nincs meg a kémia bocsi, nem vagy az esetem, legyünk csak barátok és társai... teljesen hihetetlen hogy miért nem jön össze egy normális kapcsolat, amikor abszolút nincsenek igényeim a duci 80 kg-os nőkhöz nagyon tudok például vonzódni de mégsem jön össze ilyen nő sem, pedig én sportos vagyok.

Akkor látom azt a női ismerőseimnél hogy szinte helyes férfiakra rámondják hogy ez jó ronda, így aztán nem csodálkozom hogy ilyen régóta egyedül vagyok, talán nem bennem van a hiba vagy mégis?

2023. dec. 23. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
2%
nem benned van a hiba, egy bizonyos kor alatt a nők vállogatnak, majd fordul a kocka és egy bizonyos kor felett minden férfire nedvesednek csak még ezt nem látod de igaz!
2023. dec. 23. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem jó helyeken ismerkedsz nem hozzád való nőkkel.
2023. dec. 23. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Van igazság a kérdés felvetésében.

Még jó 10 éve is egy simán átlagos férfi jónak minősült. Ma alap elvárás, hogy legyen fancy szakállacskád, valamilyen fuxod, márkás ruháid, menő sportcipőd, legyél kipattintva valamelyest és legyen tetoválásod.

Ez a belépő szint rengeteg nőnél.

Ha ezek közül valamelyik nem teljesül, akkor máris nem tekint rád férfiként - legfeljebb csak megkedvel, ha valahogy mégis hajlandó megismerni, és akkor lehet kapcsolat. De alapból hátrányból indulsz azokkal szemben, akik ezekkel rendelkeznek.

2023. dec. 23. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézik az arcod, súlyod, ruhád , cipőd , órád , kocsid , lakásod stb

Kész vicc nekem egy 50 ezer Ft-os órám van. De hallottam egyszer a buszon utazva mikor nézett két 20 on éves lány. “Hagyjad már nem látod még az órája is csöves > mondta az egyik a másiknak” közben engem néztek. Én már nem tudom ha nincs valaminek milliós értékű óra a kezén akkor nem férfi?

2023. dec. 23. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
4: Ezért hordok 3000 ft-os (normálisan kinéző, nem gyerekes casio) órát. Így is, úgy is leírnak, akkor minek költsek 50 ropit arra, amit ugyanúgy beverek véletlenül a korlátba.....
2023. dec. 23. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Bizros hogy csak a külső miatt nem tetszel senkinek?
2023. dec. 23. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:
6. mi más lehet....
2023. dec. 23. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

XD jó hát régen a tinik az IceWatchra voltak raallva ami egy igazi ipari hulladék. Ma kb ugyanez a Kors órák.

Amúgy én a nagyapám nagyon régi svájci óráját hordom amit apámtól megkaptam, nagyon szép régi mechanikus de nem hiszem hogy többet érne 50-70 000 forintnál.

Viszont szép klasszikus elegáns a formája és többször is kérdezték meg nők hogy milyen órám van. Többször mint amikor egy modern drágább van rajtam.

Szóval ez szerintem nőtől függ, nyilván akinek a Michael Kors divatorai jelentik az órát az lehet le fog csovesezni bármi mast, de őszinten releváns ez?

2023. dec. 23. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én már ott tartok, hogy nekem a külsö teljesen mindegy, a többi passzoljon.

- legyen talpraesett. Legyen problémamegoldó képessége, ne legyen teszetosza.

- Legyen normális munkája, egzisztenciája.

- Legyen hasonló értékrendünk, ami a családot, pénzügyeket, az élet fontosabb dolgait illeti.

- Normális karaktere, jó emberi tulajdonságai legyenek.

- Tudjon engem szeretni, megbecsülni, legyen ö a legjobb barátom is egyben.

Ha ez mind passzol, tölem a pasi akár maga az ördög is lehet. Kit érdekel, hogy hogy néz ki, ha megtalálom benne a másik felem?

2023. dec. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!