Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkeresés kapcsán egyet tudsz érteni az alábbi idézettel?
Figyelt kérdés
Nem az a fontos, hogy mások milyennek látnak. A fontos, hogy milyennek látod önmagad.
2023. dec. 18. 12:47
1/15 anonim válasza:
Nem.
Értem, hogy jól hangzik, de logikátlan.
Párkeresés során másoknak kell tetszened. Legalább egy valakinek, aki persze neked is. Láthatod te akármilyennek magad, más nem feltétlenül olyannak fog, illetve nem fogsz bejönni neki vagy jobb esetben fordítva, akkor is bejössz neki, ha te úgy gondolod, hogy az nem "indokolt".
2/15 anonim válasza:
Reszben
Ha jo erzed magad a borodben az kisugarzik es dobhat egy kicsit rajtad. De nem annyit h barki lehidaljon toled.
3/15 anonim válasza:
Párkeresés kapcsán nem. Legjobb példa erre, aki azt hiszi, azért nincs kapcsolata, mert túl normális/jó/kedves.
4/15 anonim válasza:
Nem igazán a párkeresésről szól az idézet, hanem arról, hogy ne másoknak akarj megfelelni és ne másokhoz hasonlítsd magad. Ha jól érzed magad a bőrödben akkor ne változtass más kedvéért. Viszont ha jól érzed magad, akkor ahogy a 2-es mondja az dob a kisugárzásodon és pozitív hatással van a párkeresésre is.
5/15 anonim válasza:
Hat, ha en vagyok a tobbiek, nekem mondhatna valaki, hogy milyennek latja magat, ha en nem.
6/15 anonim válasza:
Bejohetsz magadnak kövéren ! De egy nőnek nem fogsz tetszeni. 🤣👍🏻
7/15 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy ez részben igaz. Ha rendben vagy magaddal, az látszik.
8/15 anonim válasza:
Nem fog senkinek tetszeni rajtad 30 kg plusz, csak mert van önbizalmad. Arra gondolnak, mire fel.
9/15 anonim válasza:
Amit linkeltél idézetet egy igencsak demagóg szöveg. Kb azokkal az idézetekkel egyenértékű, mint pl:. a szerelem mindent legyőz stb stb. tehát csupa hülye népámító szöveg. Aki érett felnőtt, és nem álomvilágban élő gyerek, az felfogja ezt.
10/15 anonim válasza:
Szia. Mind a kettő fontos. Magamat én ismerem a legmélyebben. De elgondolkodok azon is, hogy mások milyennek ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!