Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párkeresés kapcsán egyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkeresés kapcsán egyet tudsz érteni az alábbi idézettel?

Figyelt kérdés

[link]

Nem az a fontos, hogy mások milyennek látnak. A fontos, hogy milyennek látod önmagad.

2023. dec. 18. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Ezek a nagy életbölcsességek. :D
2023. dec. 18. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is ismerek pár idézetet, de azok tényleg bölcsességek, és nem ilyen népámító hülyeségek.

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein

"Azoknak, akik hisznek, nem kell bizonyíték, azoknak, akik nem hisznek, nem létezik bizonyíték." Stuart Chase

2023. dec. 18. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Részben. Nem igaz, hogy olyan vagy, ahogy te elképzeled magad, de ha van egy normális önképed, akkor nem szabad, hogy bárki bele tudjon rondítani. Mérlegelni kell.
2023. dec. 18. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát alapból ez mindenre igaz, de a párkapcsolatban szerintem egyáltalán nem. 28/N
2023. dec. 18. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igaz. Kevesen vannak tisztában önmagukkal. Nem is sikerül hosszútávra pont ezért semmi. Az önismeret kell.
2023. dec. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!