Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem lenne a hiba? 22/n

Figyelt kérdés

Nem nagyon találok magam mellé olyan pasit, akivel boldog lennék. Nem érzem, hogy megbecsülnének.

Külsőre szerintem (és mások szerint is) szép, sportos, formás vagyok, valamiért mégse jön össze ez a társkeresés...

2023. dec. 12. 17:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Csak online próbálkozol, vagy szoktál városba is bejárni? Mennyit szoktál kimozdulni?
2023. dec. 12. 17:16
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez a legtöbb nőnél így van. A férfiak a 20-as éveikben minél több lyukat akarnak bezsebelni, az elköteleződés még "nyűg".

Várj 10 évet, akkor TALÁN majd valami másra is kellesz

2023. dec. 12. 17:18
 3/17 A kérdező kommentje:
Szoktam, sűrűn.
2023. dec. 12. 17:18
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

“Külsőre szerintem (és mások szerint is) szép, sportos, formás vagyok, valamiért mégse jön össze ez a társkeresés...”

És szerinted más értéke nem is kell legyen egy nőnek?

Te olyan férfit szeretnél, aki csak a tested miatt szeret?

2023. dec. 12. 17:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Vannak belső értékeim természetesen, ezt csak azért hangsúlyoztam ki, mielőtt azt írta volna valaki, hogy biztos valami bányarém vagyok.
2023. dec. 12. 17:24
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Rossz séma alapján választasz párt, ez ennyi. Szóval végtére is igen benned van a hiba, még pedig az, hogy nem tudod mi kell neked.
2023. dec. 12. 17:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom a baráti körben, hogy az ilyen 20-25 éves korosztály általában nem akar elköteleződni, a mennyiséget a minőség elé teszik. A második kategória pedig az amelyik valószínűleg megbecsülné a másikat, de nem mer vagy akar kezdeményezni bizonyos okok miatt (önbizalom hiány, korábbi csalódás, stb).

Kb fél éve keresem "megint" a nagy Őt, de látom, hogy egyik félnek sincs könnyű dolga ilyen téren.

26f

2023. dec. 12. 17:49
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, hogy annyi ilyen nő van aki erre panaszkodik, de mégsem lehet veletek ismerkedni, mert hiába ír nektek az ember tök normálisan, nem nyomulva, akkor is eltűntök egy szó nélkül egy pár levélváltás után.

Sőt, egyenesen sportot űztök abból, hogy hülyénnek nézzétek azt, aki normálisan közeledik felétek.

2023. dec. 12. 18:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
EZ alapján nem igazán derül ki, hogy benned van-e hiba vagy sem. Azt igazából jobb tudni, hogy mindenkiben van valamennyi, de az már máskérdés, hogy mennyi.
2023. dec. 12. 18:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
nem jó kategóriából vállogatsz, ne add oda magad nekik hamar, nagyobb a valószínűsége hogy aki vár rád és türelmes az nem csak a sex re megy, így talán tudsz szűrni egy picit.
2023. dec. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!