Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem lenne a hiba? 22/n
Figyelt kérdés
Nem nagyon találok magam mellé olyan pasit, akivel boldog lennék. Nem érzem, hogy megbecsülnének.
Külsőre szerintem (és mások szerint is) szép, sportos, formás vagyok, valamiért mégse jön össze ez a társkeresés...
2023. dec. 12. 17:15
11/17 anonim válasza:
Hànyat utasitottal el azt bezzeg bem irod..
12/17 anonim válasza:
Egyaltalán nem igaz, hogy a 20-onévesek minden nőt megtolnának. 25 éves vagyok és minden álmom egy kedves és csinos feleség aki a gyermeke(i)m édesanyja lehetne, idővel. Az én (vagy mi) szemszögömből simán vosszafelé is leírható a történet. És igen, vannak elvárásai a hölgynek, úgy, ahogyan nekünk is. Külsőt illetőleg is. Kedves kérdező, egész biztosan meg fogod találni azt, amit és akit keresel. Még az is lehet, hogy engem 😛. Nyugi, ez csak vicc volt. 🙂 De most válaszolj te kérlek. Miért nehéz egy csinos hölgynek ismerkedni? Hiszen egy lányt minden pasi szivesen megismerne, és talán, de csak talán 100-ből 1 olyan, akire te vágysz. 🙂
13/17 A kérdező kommentje:
Mert az a 100-ból 1 lehet belsőre nem olyan, mint amilyennek elképzelem.
2023. dec. 12. 21:56
14/17 anonim válasza:
#12 Ettől még az én seggem is csupa nyál lett..
Ha mindenki csak kihasznál, akkor rosszul választ partnert. Ez ilyen egyszerű. Egy okos nő megtanul szűrni.
15/17 anonim válasza:
Sokan udvarolnak csak azokat te nem szamolod, igy viszont a kerdesed mar nem relevans
16/17 anonim válasza:
15-esnek. Bocs, igazad van. Kanos voltam 😆 12.
17/17 Szergej55 válasza:
Ennyi infó alapján nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!