Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék ezeken változtat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezeken változtatni vagy mi bennem a hiba?

Figyelt kérdés

Tudom mindenki 25 éves itt, de én tényleg annyi vagyok. 25 éves srác egy nagyvárosból. Eddig nulla párkapcsolat, nulla randi a hátam mögött. Helyette van óriási önbizalomhiány kisebbség érzet és egyéb nyűgök. A gondom az hogy nem kellek senkinek, sőt esélyem sem lenne lánynál. Ezt gondolom a külsőmet elnézve például. Magas vékony alkatú vagyok,noha hiába próbálok a divat szerint öltözködni valamennyire. Sorra tévednek a korommal kapcsolatban is ami nagyon zavar már. Munkahelyem van, egy egyszerű postás vagyok. Kicsit szégyellem mert kortarsaim mind mérnökök, vállalkozók stb. Nekem meg van egy ilyen úgymond alantas szakmám. Szeretem csinálni és a fizetés se rossz egyébként de valamennyire lenézőnek vélem a többi embert ezugyben. Se jogsim se autóm nincs ezen dolgoznék majd. Természetem beszédes közvetlen de tényleg bárkivel tudok kommunikálni könnyen. Mégis azt érzem hogy abszolút esélyem sem lenne senkivel mert nem vagyok egy érdekes személyiség. Az életem a munka a két kutyám és a haverok háromszögében zajlik.

Hogy lehetne önbizalmat szereznem és sikeresebbnek lennem ezen a téren? Segítsetek mert nagyon reményvesztett vagyok. Ha kell küldök képet magamról külső szemléltetése végett

2022. okt. 8. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Légy szenvedélyes bármi iránt, ami az említett 3szögön belül, vagy éppen kívül (hobbi) van.

Marketingelni kell magadat! Sok évig méhészkedéssel foglalkoztam főállásban, az sem valami nagy presztízsű meló. Aztán ha valaki tovább beszélgetett velem, akkor rájött, hogy van még az akkori szakmám mellett egy-két dolog, amihez értek, jó vagyok bennük és szenvedéllyel, lelkesedéssel tudok beszélni róluk. Ez nagyon vonzó!

Persze kezdeti vonzalom kell, mert ha nincs alapvető érdeklődés akkor nem igazán érdekli a másikat, hogy milyen jól dobolok :D

Szóval azt gondolom, hogy kell valami, amiben jó vagy, amiben vannak sikerélményeid. Szinte mindegy, mi az. Lehet az az agility is a két kutyáddal.

2022. okt. 8. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Javíts a kinézeteden. Ha zavar, hogy vékony vagy, akkor tömegelj és eddz. Ez önbizalmat is adhat.

Egyébként mennyit keres túlóra nélkül kb. egy postás? Régebben gondolkoztam, hogy kipróbálnám.

2022. okt. 9. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!