Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a hiba? Min kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a hiba? Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok..még nem volt pàrkapcsolatom...idősebb férfiakkal ismerkedtem eddig,de egy idő utàn kiderült,hogy csak szexelni akarnának,illetve csak baràtsàgot.. :/ kevés az önbizalmam (de màr dolgozok rajta) mit kellene még tennem??
2016. szept. 17. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Várj, mindjárt belenézek a varázsgömbömbe...

Még csak nem is próbáltál adni bármiféle érdemi információt, ami alapján akár minimális esélyünk lehetne legalább tippelni, hogy mit csinálhatsz rosszul.

Ha egy ilyen kérdésre komolyan érdemi választ vársz, akkor nem te vagy a leglogikusabban gondolkozó valaki. És akkor valószínűleg a társkereséshez is ilyen megfontoltan állhatsz hozzá. Ami bőven lehet az egyik gyökere a problémának, de ez persze csak egy hasraütésszerű tipp, hiszen érdemi választ erre a kérdésre nem lehet adni.

2016. szept. 17. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdj a saját korosztályoddal, vállald be a szexet is, mert része az életnek és hidd el jó dolog.

Azt a hozzáállást, hogy a tizedék vacsorameghívás után felhív a pasi magához, te pedig útálod a férfiakat, mert csak azt akarják, senki sem szereti. Így nem is fogsz találni.

2016. szept. 17. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

A sötét középkornak már vége, amikor tizenévesen házasodtak az emberek és leéltek egy életet egymás mellett.

Például ne idősebb férfiakkal ismerkedj, akik egyértelmű, hogy nem a családanyát keresik benned maguk mellé.

De ha nincs önbizalmad, az idősebb férfiakkal való szex mindenképp jó önbizalomtréning lenne, mert ők nem a szüzességüket akarják veled elveszteni az is biztos.

De két kérdés:

1. Miért pont idősebbekkel?

2. Te tudod, hogy mit szeretnél?

Nehogy az a paradoxon legyen, hogy azért ismerkedsz idősebbekkel, mert a korodbeliek "gyerekesek", vagy kezdők, miközben nem volt még párkapcsolatod és önbizalomhiányos vagy. :D

2016. szept. 17. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs ennyi alapján. Megpróbálhatlak elképzelni az előítéleteim segítségével. Így egy olyan 20-as lány jut eszembe, aki nagykanállal falja az életet, szereti a csillogást, az elithez akar tartozni. És felszínes. Ezt most polgárpukkasztásból írtam.

Bár azt is állítod, hogy kevés az önbizalmad. Miért ismerkedsz olyan emberekkel, akik csak meg akarnak dugni? Az is lehet a baj, hogy nem annak a rétegnek a figyelmét kelted fel, akit valójában szeretnél?

Bocs, nagyon kevés infót adtál meg és nem is értem hogy ez alapján hogy lehetne pontosabb választ adni.

Ja és igen, a frusztráltság beszél belőlem, mert 20-onéves pasi vagyok és a nők nem vesznek emberszámba sem, ellentétben a sok sötét nagyképű bunkóval, akik után csoportosan csaholnak

2016. szept. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!