Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Standard, problémák. Vajon bennem van a hiba? Tudok ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval 29 éves vagOk, férfi. Eddigi életem kb 3 tényleg komoly párkapcsolat, néhány kaland, és megannyi randi. Most az utóbbi időkben viszont úgy érzem nem megy nekem ez a társkeresés. A munkahelyen nincsenek velem egykorú nők, és nagyon el sem járok sehova. Így a neten próbálkozom, ami valljuk be nehéz. Na szóval innen indul a probléma. Matchek akadnak, viszont ami számomra baromi nehéz, hogy a semmiből felépítsek egy beszélgetést. Aztán ha el is jut a randiig a dolog, utána valahogy nem lesz semmi. Lehet, hogy ennyire nem lennék érdekes? Jelenleg úgy hozta az élet, hogy a legutolsó szakításom után hazaköltöztem. Nagyon rossz volt, es ezt láttam a legjobbnak. Most azon vagyok, hogy újra függetlenedjek. Igazából nem panaszkodom. Autóm is van, bár ez ilyen szempontból nem kéne fontos legyen. Külsőm mondhatni átlagos. Vagyis inkább azt mondanám, hogy vékony. A világ dolgaiban elég járatoa vagyok, igyekszem úgy ismerkedni ahogy azt állítólag sokan szeretnék. Nem nyomulok, nem teszek szexuális megjegyzéseket, igyekszem érdeklődni. Ezek alapján igazán nem tudom hogyan kéne közeledjek. Bármi tipp? 🤷♂️2022. dec. 3. 07:59
1/4 anonim válasza:
"Jelenleg úgy hozta az élet, hogy a legutolsó szakításom után hazaköltöztem."
Innentol nem olvastam tovább!
Ennyi a baj!
Szívesen
2/4 A kérdező kommentje:
Hm. Lehet benne valami, én is gondoltam erre. 🤷♂️
2022. dec. 3. 08:13
3/4 anonim válasza:
Ha 29 évesen a szüleiddel élsz, az a korban hozzád illő nők 90%-ának red flag
4/4 anonim válasza:
_Ugyan, nincs abban semmi rossz, ha valaki a szüleivel él. Anyagilag mindenképpen az a jobb. Azzal van a baj, hogy nem megfelelő helyen keresgélsz, és nagyon ki lehetsz éhezve egy kapcsolatra, és ez látszik rajtad, az meg taszító.Legyél laza, és személyesen próbálj meg ismerkedni, akár az utcán is, ha valaki nagyon megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!