Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder probléma?

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon helyes fiút akinek még a bemutatkozása is tetszett,de miután megnéztem reflexből őt is véletlenül balra húztam. Nincs Tinder plus-om,így csináltam magamnak egy új e-mail címet és egy új facebook-ot ugyanúgy az igazi nevemmel és regisztráltam azzal is Tinderre. Emlékszem a fiú korára és arra is,hogy hán km-re volt tőlem,így kifejezetten arra szűrtem rá. Az összes embert végigpörgettem,de nem volt sehol,végül már azt írta ki,hogy nincs több ember.Ezt már többször is megcsináltam ugyanez volt akkor is az eredmény. Lehetséges hogy időközben törölte magát? Hogyan tudnám újból megtalálni? Keresztneve alapján facebook-on sem találtam. 22N

#hiba #véletlen #Tinder #balra húzás
2016. máj. 28. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Mi volt a neve?
2016. máj. 28. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem semmi vagy! :D De mi van ha ő is balra húz téged?
2016. máj. 28. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Anya ég...
2016. máj. 28. 11:59
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Teljesen átlagos neve van amiből több ezer van szerintem itt,Budapesten. Ha leírom azzal nem hiszem,hogy előrébb vagyok.

2.Akkor így jártam,de egy próbát szerintem megér. Nagyon sok közös dolog van bennünk a bemutatkozása alapján.

2016. máj. 28. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Név és iskola/munkahely alapján általában meg lehet találni az embereket. Amúgy kb jó, amit csináltál, csak pörgesd tovább és tovább. Ha sosem jön elő, lehet tényleg törölte magát pont a legrosszabbkor :D Szelaví.
2016. máj. 28. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Nekem olyanokat se dobott ki akikről biztosan tudom, hogy fent vannak, pedig már elfogytak az emberek. Gondolom valami hülye algoritmus alapján válogatja az embereket. (lehet emiatt látok csak fullos csajokat? :D)
2016. jún. 2. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen van benne algoritmus. Olyanokat add ki egy idő után akiket (jpbbra) húztál.
2016. jún. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!