Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiút visszautasítatok akkor még keresitek? Vagy a lány engem vissza se utasított, hogy keres?
nem, akitől nem akarok semmit, azt nem fogom keresni
szóval vagy te értetted félre vagy csak barát vagy neki és bár többet nem akar, szeret veled beszélgetni
vele kéne tisztázni a helyzetet, a választ csak ő tudja, mi csak találgatni tudunk
"A nem akarok semmit se a másiktól es a párkapcsolat kozt van azert pár koztes is mint baratsag."
Ha már előtte is ismertétek egymást, akkor igen. De nem egy vadidegennel, akivel kifejezetten társkeresés céljából találkoztatok, de visszautasítottad.
Én elhiszem, hogy nőként kényelmes, hogy pasinak nem tartod elég jónak, de azért szórakoztat, szóval arra azért tartsuk meg - de a férfi oldalról ez azért jellemzően nem ilyen egyszerű.
Én, ha szimpatikus az illető szívesen tartom a kapcsolatot továbbra is, mint barát. Ha direkt ismerkedési szándékkal indult a dolog, akkor ez még egyszerűbb is szerintem, hiszen nem alakultak ki komoly érzelmek, könnyebb más irányba terelni az ismerettséget.
Ellenben úgy gondolom, nőként fel kell tudni dolgozni, ha a másik erre nem vevő. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha ez tisztázva van, tehát a férfi elmondja, hogy számára a barátság nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!