Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nok miert vannak fent vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok miert vannak fent vagy 5 tarskereso appon egyszerre?

Figyelt kérdés

Ferfikent nyilvan meg kell ragadni minden lehetoseget, de a noknel egy idos tulsulyos egyedualallo anyuka is csak Tinderen nem gyoz a sok like-al.

Akkor minek meg tobb app?

nov. 2. 09:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#18 Na az mondjuk baj. Rossz vége lett?
nov. 2. 14:04
 22/27 anonim ***** válasza:

21- es, igen. Nagyon rossz

:(

nov. 2. 14:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. Velem is több százszor próbáltak nők beszélgetni, de ezek szerint az esetek 95%-ában nem sikerült nekik. Szegények! Biztosan én is egy hányadék vagyok...

És ennélfogva csak az "aham, igen, nem, én is, tényleg..." típusú tőmomdatos válaszokra futotta nekik, abból is csak kétnaponta egyre.

Aztán csodálkoznak, ha bunkó módon kérem számon rajtuk az alapvető udvariasságot...

nov. 2. 18:25
 24/27 anonim ***** válasza:

"Aztán csodálkoznak, ha bunkó módon kérem számon rajtuk az alapvető udvariasságot..."

Bizonyítva, hogy hányadék vagy.

nov. 2. 18:30
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Tehát számonkérni a bunkóságot hényadék dolog, de bunkónak lenni, főleg úgy, hogy te kezdted, az nem hányadék. Sőt! Dicsőség!

Értem a logikát. Remélem egyedül maradsz.

nov. 2. 18:34
 26/27 anonim ***** válasza:

16: 👏👏👏

Csak megerősíteni tudok minden mondatot. Jelenleg 170/58, kb. 2 éve még egy 10-essel ennél is kevesebb, de nem átlagos, hanem átlag alatti, csúnya arcú nőként ezt még erőteljesebben érzékelhet(t)em.

Én egyedül is voltam lényegében mindig, és már úgy is maradok, mert a legaljánál és a legalja bánásmódnál valóban jobb ez. De csak annál! ☝️ Amúgy qrva keserű és frusztrációteli egy így eltelt fiatalság és leélt élet. 😔

nov. 2. 19:39
 27/27 anonim ***** válasza:

26: végre valaki.

Mert itt sokan nem hiszik ám el!

nov. 2. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!