Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nok miert vannak fent vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok miert vannak fent vagy 5 tarskereso appon egyszerre?

Figyelt kérdés

Ferfikent nyilvan meg kell ragadni minden lehetoseget, de a noknel egy idos tulsulyos egyedualallo anyuka is csak Tinderen nem gyoz a sok like-al.

Akkor minek meg tobb app?

nov. 2. 09:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Kiptobaltam mar 2 noi kamu profillal. Egyik egy szep fiatal sportos no volt, a masik ennek az ellenkezoje.

Mindkettonek mar 99+ likeja volt mikor eloszor mutatta a profil kepernyot.

nov. 2. 09:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 kit érdekel a like-ok száma, a matchek száma sem jelent semmit, csak az, hogy hányan írnak rá ténylegesen a nőre és azok milyen pasik.
nov. 2. 09:48
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

A lényeg az, hogy fullos topmodell pasi legyen.

Az mindegy, hogy te milyen ronda vagy kövér vagy, neked alanyi jogon a legjobb jár!

nov. 2. 10:16
 14/28 anonim ***** válasza:
38%

13

Én sportos vagyok és 48 kg, nem véletlenül fullos pasim is van, de ronda és kövér nőknek valóban nem jogos ugyanezt elvárnia :D

nov. 2. 10:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert társat keresnek, és ha több appon van fent, több esélye van, nem?
nov. 2. 11:05
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Sportos 50 kilósként sem érdekeltem senkit lányként,mert csak átlagos volt a fejem, nem pedig szép. A férfiak pedig ez alapján válogatnak. Ezt kéne megérteni.

A nők pedig abból válogatnak, akik hajlandóak leereszkedni hozzájuk ha átlagosak. Ami aztán nem is igazán történik meg, mert a férfi mindig a szépeket hajtja.

Nekem tökmindegy volt a kinézet, mégsem akadt, csak 1-2 jelentkező.

De azért nehogy már egy fogatlan, igénytelen ötvenessel jöjjek össze, hogy ne maradjak egyedül, mert mint nő, azért nekem is lehetnek cserébe elvárásaim. És én sem szeretnék a legaljából választani. Inkább az egyedüllét.

Egyébként rendszerszinten küldik a faszik a likeokat minden új csajnak. Ha másra nem, egy numerára talán összejöhet a nagy számok törvénye alapján. Majd húznak a fejükre addig egy zacskót...

nov. 2. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
23%
#16 Azért egy jó alak, egy edzett popsi szerintem bármikor megvenne egy átlagos arccal. Sőt.
nov. 2. 12:55
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17- es

Az ábra nem ezt mutatja.

De ez már a múlt.

Én kénytelen voltam sokkal, sokkal lejjebb adni.

Bár ne tettem volna, inkább maradtam volna egyedül.

nov. 2. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért, hogy te ezt megtudd itt kérdezni.
nov. 2. 13:14
 20/28 anonim ***** válasza:
49%

Azt ajánlom, hogy ezekkel a női profilokkal kezdj el szépen beszélgetni a pasikkal, akik lájkoltak.

Ja, hogy akkor be kéne ismerni, hogy semmit nem ér a 100 lájk, ha mind, MIND olyantól jön, akik hányadékok.

nov. 2. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!