Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ha én matchelek egy lánnyal és nem írok neki, akkor egy tahó vagyok. Mi a helyzet mikor velem egyszerre 3-an is megteszik?
Sokszor a beszélgetés első pár mondata elég sokszor számukra ahhoz, hogy többet ne írjanak már. Pedig nem hangzik el az hogy egyéjszakást szeretnék, sem az hogy mivel foglalkozok, sem a hobbijaim, érdeklődési köröm. Humort is bele szoktam csempészni az egyediség kedvéért (a jobb fajtából).
Hogyha mással akarnak beszélgetni az rendben van, ha meggondolják magukat az is hiszen nőknek mindent szabad, jöhet a ,, nem tartozik nekem semmivel egyik nő sem " szöveg (nyilván a minimális empátiával meg tisztelettel sem amit egy teljesen idegen embernek is illik megadni). Viszont akkor miért nem törölnek pár nap után? Ki érti ezt :D
Jöhetnek a szétoltások, csak előtte beteszek egy sajtot popcornt
1. Több lánnyal is tudok beszélgetni, ahogy egy lány is több sráccal. Viszont a legdagibb lányt sem offoltam szó nélkül sosem úgy hogy csóró arra vár hogy én reagáljak.
2. Nem szemét nők, csak sokuk a férfiakat szidják hogy milyen parasztok, match után vissza sem írnak. Miközben a többség ugyanezt teszi
"nem tartozik nekem semmivel egyik nő sem "
Így van. És fordítva is igaz.
"Viszont akkor miért nem törölnek pár nap után?"
Mert jobb dolga is van. Miért nem törlöd, ha zavar? Te is törölheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!