Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartjátok talonban a férfiakat? Gondolok itt arra hogy nem utasítjátok el őket és egyszerre több emberrel ismerkedtek. Miért?
3-as ez a baj. Nem lehet egyszerre több ember felé komolyabban megnyílni és komolyabban érdeklődni. Az emberek ezzel akarnak időt spórolni holott ezt nem lehet így. Egy ismerkedésnek és kapcsolatnak el kellene mélyülni de senki sem akar erre időt és energiát ehelyett inkább megosztja a figyelmét , idejét és energiáját 3-4 kandúr között de lehet ez 5-10 vagy még annál is több.
Szerintem ez baj.
Kellenek barátok akik kisegitenek bajban, vagy ott vannak mellettem ha szomoru vagyok, vagy ha gyökér a pasim, vagy le kéne vinni egy szekrényt, nekem speciel se apám nincs se családom, luxus lenne 1 pasiban bízni aki a párom, mikor pont ezek hagynak cserben mindig, egy izzót se cserelnek ki, nem támogatnak, sőt pont akkor nincsenek amikor szükség van, vagy csalnak meg lépnek le.
A barátok azok barátok(de leeht őket csak a szex esélye motiválja nem épp az hogy rendes de ez engem hidegen hagy), aki meg a párom az rendszerint nem barát is, az cserben hagy.
2-es
A filmipar nagyban felelős szerintem a férfiak nyomoráért. Rengeteg sztoriban van az, hogy a pasi először nagyon nem jön be a csajnak, aztán a férfi kitartását vagy valamilyen hőstettét látva a nő végül csak beadja a derekát.
A hazug fércművek miatt renteg pasi próbál kitartóan küzdeni a csajokért feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!