Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ismerkedtek egy 30-as éveiben lévő pasival és kiderül róla, hogy még nem volt párkapcsolata, onnantól kezdve 0 % az esélye, hogy benne legyetek vele egy következő randiban?
Semmit nem szamitana nekem.
Nekem 24 eves koromig nem volt kapcsolatom, paromnak 27 eves koraig.
Nincs velunk baj, csak nem alltunk ossze barkivel es nem abbol allt az eletunk hogy vegre legyen mar valakink.
Kicsi az esélye, hogy szociálisan és érzelmileg olyan fejlett lenne, ami egy egészséges párkapcsolathoz szerintem kell.
Persze, ha mondjuk évek óta önismerettel foglalkozik, pszichológushoz jár(t), ránézett a családjából hozott gátjaira, foglalkozott már velük, tudatosabban kezeli az emberi kapcsolatai, ergó tök sokat fejlődött 20 éves kora óta, és már tényleg tudja, mit akar egy kapcsolattól és ezt képes kifejezni, akkor lehet alkalmas kapcsolatra, de azért ehhez sok minden kell. Ha ezeket totál meg akarja úszni, csak csaj kellene neki és csak ennyit mondd, hogy "kalandok" meg "nem jött össze"... ehh nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!