Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti átlagban hány palit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti átlagban hány palit szédítetek egyszerre mikor online társkeresőztök?

Figyelt kérdés

aug. 21. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Szédíteni egyet sem, de tapasztalataim szerint olyan 3-4 emberrel lehet egyszerre tartalmas ismerkedést folytatni.

Számomra felesleges ennél több emberrel beszélgetni.

aug. 21. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

5 az ideális.

A kizárólagos ismerkedés nem jó, nagy a kockázat

aug. 21. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
1000 - 1 000 000 között
aug. 21. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem szédítek, csak írogatunk.

Kevés akivel lehet társalogni. Jönnek a pucér képek, meg a mini videók, ezeknek nem írok többet.

2-3 -al szoktam több napon át. Van aki nekem nem ír vissza.

Végül marad 1 akivel.

aug. 21. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer beszéltem 2 sráccal egyszerre, és már akkor is egy mocskos k...nak éreztem magam :D, nekem sok volt. De azt is megértem, ha vki többel beszél egyszerre, mert az még nem elköteleződés, hanem annak a kiismerése, hogy kinek adjon egyáltalán lehetőséget vki randira.
aug. 21. 11:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Engem volt, hogy hetekig etetett azzal, hogy szeretne velem találkozni. Aztán végül még egy épkézláb mesét sem tudott kitalálni, de annyi sem volt benne, hogy kerek-perec megírja az igazat. Na ez mi, ha nem szédítés?

Úgysem fogtok mindegyikkel találkozni, mégis mindnek azt írjátok. Szóval szédítitek, hülyítitek a palikat.

aug. 21. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

6

Kérdező, neked tényleg ennykre gyengék a kognitív képességeid vagy csak fel vagy dúlva?

aug. 21. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Egyet se. Csak élőben ismerkedek és egyszerre csak egy valakivel.
aug. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!