Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves társkeresőző normál kinézetű pasik. Mennyire működik ez az online ismerkedés? Mennyire normális nők találhatók ott, meg úgy egyébként mik a tapasztalatotok a nőkkel?
Milyen a felhozatal?
Reálisak-e a nők elvárásai? Neten inkább csúnyább nők ismerkednének? Vagy lehet normálisat találni?
Egy csinos nőnek csak szórakozás, egyfajta lottó játék az online társkeresőzés. Oké fenn van, hátha beesik az "asztaqrvaagyameldobom" kategóriás férfi, ha nem, hát addig is éli a jó kis életét.
Normál kinézetű pasiból Dunát lehetne rekeszteni, nekik csak egy olyan nőnél van esélyük, aki értelmes, magas EQ-val rendelkezik, vagy szintén csak átlag vagy az alatti nő.
Az is baj, hogy mindenki a szépre bukik, legyen az nő vagy férfi. Mivel a neten katalógus rendszerből válogathatnak, így már van egy nívó, ami alatt szinte átesik a rostán a többség. De úgy, mintha ott sem lenne.
Saját tapasztalatom szerint nem igazán működik, igaz nekem élőben sem működik ez a társkeresés dolog. Forever alone. :/
Azért tudok egy ellenpéldát is, unokatesóm neten ismerte meg a feleségét, már kb. 10 éve együtt vannak, született két gyerekük.
Kicsit részletesebben:
Mennyire működik ez az online ismerkedés?
- Nekem nem működött.
Mennyire normális nők találhatók ott, meg úgy egyébként mik a tapasztalatotok a nőkkel?
- Nekem inkább negatív tapasztalataim vannak, elég sok féle nő van ugyanúgy, mint férfi is.
Milyen a felhozatal?
Attól is függ, hogy melyik oldalon próbálkozol, de egyébként vannak szebbek meg kevésbé szépek is.
Reálisak-e a nők elvárásai?
Van amelyiknek reális, de olyant is láttam már, ami azért nagyon irreális volt.
Neten inkább csúnyább nők ismerkednének?
-30 fölött már az összes nő veszít a szépségéből, meg ha gyereke is van akkor az is meglátszik rajta. Van szebb is és csúnyább is.
Vagy lehet normálisat találni?
- Mondom láttam már olyant aki talált, nekem még eddig nem sikerült.
#5. Ugyan. Nem hallottad még az ősi dakota közmondást, miszerint "sok rossz nő alatt van sok jó p*cs@"? :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!