Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, pasik: amikor online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, pasik: amikor online társkeresőztök, ti örülnétek annak, ha tudnátok, hogy akivel épp ismerkedtek, nem ismerkedik mással rajtatok kívül? És elfogadnátok, ha egyszerre csak egyvalakivel ismerkedhetnétek, vagy igényetek lenne egyszerre többel?

Figyelt kérdés
Tehát a fenti kérdésem bárkihez szól, aki online szokott társkeresőzni. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzászól. Ha van kedved, megtisztelnél, ha írnál nemet és kort is - hálásan köszönöm.

2020. dec. 22. 01:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ugye tulajdonképpen 2 kérdést tettem fel Nektek. ;)
2020. dec. 22. 01:31
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

Mennyire naiv vagy, hogy ezen az oldalon várod, hogy majd őszintén válaszoljanak...

Amúgy a nők a pozíciójukból adódóan (majdnem az összes jobbrahúzásukból match lesz és a legtöbb matchük kezdeményez, hiszen "férfiaktól a nagy egyenjogúságban ez továbbra is el van várva, mert a nőnek így kényelmes"), ezért ők írogatnak kevesebb pasival EGYSZERRE, hiszen hihetetlenül gyorsan szűkítik a kört, míg végül csak egy marad, esetleg 2-3 pasi között dilemmáznak. De ott is hamar parkolópályára teszik a bronz és ezüstérmest, már csak azért is, mert utólag bármilyen rossz dumával vissza tudnak ugrani a beszélgetésbe és nagy valószínűséggel akkor is folytatódni fog a társalgás, ha 3 nap múlva az aranyérmessel való félresikerült randi után írnak rá és mehet is a társalgás tovább.

A férfiakból meg kettő típus van a társkeresőkön. Aki sikeres a nőknél és az összes többi.

Aki sikeres az vagy felmegy és pár nap alatt intéz magának egy új PÁRkapcsolatot, vagy adatbázisban vezeti a nők szokásait, mert 20-30 csajét egyszerre nem tudja fejben tartani (mint itt a gyakorin a múltkor egy kérdező).

A többiek pedig úgy örülnek neki, ha egynél több nővel is kialakul beszélgetés, hogy inkább igyekszenek mindegyikkel fenntartani, hogy legalább egy randijuk biztosan összejöjjön, mert a nők hajlamosak még az utolsó pillanatban is lemondani.

A férfiak esetében pedig a jegelés nem működik, sőt. Elég, ha match után nem írsz rá azonnal, azzal is rontod az esélyeidet. Úgyhogy kénytelen vagy minden nővel fenntartani a beszélgetést, hogy bebiztosítsd magad.

Még élőben is egyre gyakoribb, főleg nagyvárosokban a Facebook meg az okostelefonok világában, hogy valaki egyszerre több emberrel ismerkedik, de a társkereső sajnos ennek a legrosszabb változata.

Szóval aki azt mondja, hogy ő egyszerre csak egy emberrel ismerkedik, az nagy eséllyel hazudik.

Viszont ez a kérdés szempontjából lényegtelen is, mert sejtem, hogy mire akarsz vele kilyukadni. Hűségesebbnek és komoly kapcsolatra alkalmasabbnak tartod azt, aki egyszerre csak egy emberrel ismerkedik. Nos, itt az a probléma, hogy maga a társkeresőzés ténye az, ami kinyitja Pandora szelencéjét.

Mert egy nőnek felfelé nyomja az egóját, egy férfinak pedig (ha nem néz ki baromi jól és mellette nem rohadtul fotogén) lefelé.

2020. dec. 22. 01:57
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
61%

No, megmondom az igazat: én férfiként akkor szoktam bemondani ezt a kizàrólagossàgot, mikor egy valakivel màr làtom, hogy ki fog alakulni valami. Ilyenkor a többi nőnek megmondom, h bocs, de valakivel komolyabbra fordult. Ekkor a bő 70%uk megharagszik, pedig ugyanúgy csak beszélgetünk, nem akkor nyögöm be, mikor màr megvolt az első szex...

Női oldalról ugyanez egy durvàn habos-babos àlomkép. A legtöbb tàrskeresős nő szinte mindig több faszival beszélget és pàlyafutàsom alatt nem volt olyanra példa, hogy ne húztàk volna a végsőkig a többi frici lekoptatàsàt.

2020. dec. 22. 05:43
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Örülnék, mivel én is csak egyvalakire koncentrálok, bár ez manapság rossz stratégia annak fényében, hogy a nők milyen könnyen lógva hagyják az embert hirtelen. 30f
2020. dec. 22. 07:07
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

#3: Ezt én is megfigyeltem, hogy már a látszat sem érdekli őket... Amúgy meg az esetükben annyival másabb, hogy nekik aktívan kéne lekoptatni (és egyesek még abból sem értenek), míg nálunk férfiaknál aktívan kell fenntartanunk az érdeklődést. Emiatt már csak logisztikailag sem oldható meg a párhuzamos 20-30 nő, maximum 3-4 nővel lehetne érdemi társalgást folytatni.

Ráadásul legtöbbször a nő határozza meg a randi időpontját és kereteit. Csajként simán fel tudod hívni magadhoz aznap éjszakára valamelyiket, férfiként a nő tuti 2-3 nappal későbbi időpontot fog kijelölni, amikor ráér, hogy addig kiismerjen és az utolsó pillanatban elbukhatsz egy kérdésére adott rossz válaszon. Akkor meg rákészültél lélekben a randira és egyedül maradtál, mert nem tartottad fenn az érdeklődést a többi nővel.

Megsértődni meg azért szoktak, mert egy hercegnőt nem lehet visszautasítani, csak ő utasíthat vissza másokat.

2020. dec. 22. 07:36
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Velem volt már ilyen, örültem neki. Annak viszont nem, hogy ismeretlenül számonkért hogy én kikkel ismerkedem vele együtt, mert szerinte bunkóság mással is beszélni!

Tiszta beteg volt, ott kellett volna bizonygatnom, hogy nekem is elèg fontos a képe alapján.

Szóval az hízelgő, ha annyira kevelnek minket, hogy nem beszélnek mással, de ezt elvárni, szàmonkérni rajtunk szerintem nem normális dolog. Cserébe ha nekem jobban bejön valaki, és akkor nem beszélek másokkal, nem várom el, hogy ő se tegye, ki tudja mikor kedvel meg annyira, hogy magàtól hagyja el ezt, majd lesz ilyen is, mikor természetessé válik, hogy egymás társaságára vágyunk leginkább. Ezt nem szabad számonkérni és nem biztos hogy ugyanabban az időpontban jön el.

2020. dec. 22. 07:49
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Én egyszerre 2-3 lánnyal szoktam beszélgetni, innen már egyébként is látszik a befutó, randizni is csak eggyel megyek el. Értsd, valakivel ha van lebeszélt randim akkor a következő napra előre nem szervezek másikat, h jajjj, mi van ha az elsővel rossz lesz.

Csajok közül még a normálisabbak is rászerveznek, ha aktívan tolják, sok ígéretes férfi van épp letolnak egy héten 3-4 randit simán. A tisztességesebbje ezek után kiválaszt egyet, de jópáran csak fürdenek a sikerben és élvezik, h valaki szórakoztatja őket még hetekig.

25/F

2020. dec. 22. 09:06
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

#7 vagyok:

Jól esik, ha kezdet perctől fogva biztosabb a dolgában, úgy gondolja rólam fotók és a beszélgetés alapján h nagyon összeillünk, neki más nem is kell erre a rövid időre. Inkább arra koncentrál, hogy közöttünk jól alakuljanak a dolgok, de el nem várom. Az viszont rosszul esik, hogy amikor megmutatja mellettem még kikkel ismerkedik / ismerkedett, ment el pláne randizni, és semmilyen egyezés (sziaztematikusság) nincs benne.

Beszélgetni szerintem 2-3 emberrel érdemes, mert pár nap kell mire kiderül megér e az illető egy randit, viszont az élő térben maximálisan támogatom az egyszerre egy szabályt, mivel másként gátoljuk azt, hogy valami kialakuljon.

2020. dec. 22. 09:14
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek (nyomtam minden válaszra a teli zöldet). Amit nem annyira vágok, miért van szüksége az embernek arra, hogy egyszerre több emberrel beszélgessen / ismerkedjen? Esetleg azért, mert különben nagyon unatkozna, hiszen várnia kellene 1 ember válaszára és ki tudja meddig kellene erre várni? Ha a társkeresőkön nem lehetne egyszerre csak 1 emberrel beszélni, akkor használná valaki egyáltalán? A való életben talán kevésbé jellemző, hogy egyszerre több emberrel ismerkedünk "olyan" céllal, vagy nem? Vagy fel lehet ezt fogni úgy, hogy a való életben (élőben) is több mindenkivel beszélget az ember, és ezen személyek közül lesz jó esetben egyvalaki, aki szimpibb, mint a többi, és ha ez kölcsönös, akkor abból lehet randi, és így..

Kíváncsi volnék még több lány véleményére is, hogy ők mennyire tudnák elfogadni, ha egyszerre csak egy pasival ismerkedhetnének, persze a sok match -ből kiválaszthatnák azt az egyet, de a lényeg, hogy csak egyet..

2020. dec. 22. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 huuh de igaz
2020. dec. 22. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!