Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, pasik: amikor online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, pasik: amikor online társkeresőztök, ti örülnétek annak, ha tudnátok, hogy akivel épp ismerkedtek, nem ismerkedik mással rajtatok kívül? És elfogadnátok, ha egyszerre csak egyvalakivel ismerkedhetnétek, vagy igényetek lenne egyszerre többel?

Figyelt kérdés
Tehát a fenti kérdésem bárkihez szól, aki online szokott társkeresőzni. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzászól. Ha van kedved, megtisztelnél, ha írnál nemet és kort is - hálásan köszönöm.

2020. dec. 22. 01:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#7-8 ismét

Jó lenne, sőt, nagyon jó lenne, de akkor mindenki játszon ugyan úgy. Szerintem is túl gyors a társkeresés, és ugyan olyan gyors a lecserélés is. Ha elkezdek levelezni 4-5 lánynal komolytalan témákról, 2-3 marad a komolyabbra, és közülük is általában lelép 1, 1-et meg pl én építek le. Ez kb egy 1-1,5 hetes periódus. A többekkel való levelezés javítja az esélyeimet (nagy számok törvénye).

A való életben a két ember jobban egymásra tud hangolódni, jobban alkalmazkodnak, összecsiszolódnak és szerintem végérévényesen egyébként ez határozza meg a kapcsoalt sorsát. A netes meg a mai modern párkeresésben pedig addig mennek az emberek, amíg nem, vagy nagyon minimálisan kell alkalmazkodni, készen nem kapják azt amit akarnak. (Na ilyen szerintem nem lesz....)

U.i.: Valaki elmondhatná mégis miért pontozott le :D

2020. dec. 22. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem saját tapasztalatból, de eléggé kiismertem a nőket.

Sose fognak összejönni egy magát nem szerető, bizonytalan, depressziós emberrel. Sose fognak segíteni rajtad. Sose akarnak többé tenni. És ha nincs senkid, nem is kellesz. Más nők által tesztelt, kapcsoltban levő, sikeres embereket akarnak maguknak, akik mutatják az utat nekik, a többit kegyetlenül lerázzák. Én ezért is nézem le őket mélységesen többek közt...

Az meg a másik, hogy amit mutatnak magukból, az rendre kamu(smink, műköröm, festett haj, pushup melltartó, esetleg szilikon a mellbe gyömöszölve)..

2020. dec. 22. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint néha feljárok ismerkedni. Ettől függetlenül nem érzem szükségesnek, hogy egyszerre csak egy emberre öszpontosítsak az elején. És nem várom el a másiktól ugyan ezt.

24F

2020. dec. 22. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, ha csak velem ismerkedne, de egy bizonyos szintig elfogadó lennék azzal, ha többünkkel ismerkedne egyszerre. 1 randi/fő nálam még belefér, de utána döntsön, hogy kivel akar, és ha velem, akkor ne ismerkedjen, randizgasson tovább a többivel.
2020. dec. 22. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!