Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen hatással van az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással van az emberek önbecsülésére az online társkeresőzés?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az ízléstelen képek kapására éppúgy, mint a tisztességes szándék ellenére folyamatos lekoptatásra vagy éppen a nemválaszolásokra.

2022. júl. 17. 15:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
A ronda emberekre negatív hatással van.
2022. júl. 17. 15:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Milyen az a ronda ember?
2022. júl. 17. 15:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

2022. júl. 17. 15:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Friss élmény, hát én konkrétan megijedtem egy csokor nő tinderes fényképeitől. Arcok, mellek betolva a kamerába, rámenős pózok, vagy ijedt szemű szerényebb külsejűek igyekeznek jó benyomást tenni, alig volt olyan aki természetes hatást keltett, mintha csak az utcán megpillantasz valakit aki tetszik.

Hogy lehet így választani mégis, rejtély.

2022. júl. 17. 15:48
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Csajoknál általában irreálisan felfelé húzza. Egy dagi csaj is kap több száz lájkot/üzenetet, ami eléggé megtolja az egót. Az már nem jut el az agyáig, hogy egy kép nélküli, friss női regisztráció is ugyanannyit kap, mint ő, mert rengeteg hapsi "szőnyegbombázik", hátha 1000-ből egy összejön alapon...

Srácoknál jellemzően nem befolyásolja vagy lefelé húzza.

Aki a való életben is sikeres, az online is az lesz, amúgy is magabiztos. Ők max. örülnek, hogy nagyobb merítésből válogathatnak.

Aki a való életben is sikertelen, annak a 0 önbizalma már nem tud lejjebb menni, mert neten sem jön össze semmi...

Az igazi vesztesek szerintem a "középkategóriás" srácok az online térben. Ők azok, akik élőben szerencsés csillagállás mellett vagy rengeteg melóval/próbálkozással RITKÁN még csinosabb csajt is össze tudnak szedni. Viszont az porrá zúzza az önbizalmukat, amikor neten a több száz-ezer próbálkozási kísérletre is csak néhány, erősen alsó kategóriás, "élőben eszébe se jutna hozzászólni" nő mutat minimális érdeklődést... Bennük az online tér sajátosságai olyan mértékű kárt tudnak okozni, amihez sokszor már szakember kell.

34F

2022. júl. 17. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
#5 Te nagyon vágod ezt a pitét.
2022. júl. 17. 16:06
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

A nőkre pozitív, kiránynőnek érzik magukat és úgy is kezelik őket online.

A férfiaknak nagyon negatív.

2022. júl. 17. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

"Az igazi vesztesek szerintem a "középkategóriás" srácok az online térben. Ők azok, akik élőben szerencsés csillagállás mellett vagy rengeteg melóval/próbálkozással RITKÁN még csinosabb csajt is össze tudnak szedni. Viszont az porrá zúzza az önbizalmukat, amikor neten a több száz-ezer próbálkozási kísérletre is csak néhány, erősen alsó kategóriás, "élőben eszébe se jutna hozzászólni" nő mutat minimális érdeklődést... Bennük az online tér sajátosságai olyan mértékű kárt tudnak okozni, amihez sokszor már szakember kell.":

Ez vagyok én. Egyértelműen. Így lettem sikeres férfiból blackpilled incel 2 év alatt.

2022. júl. 17. 16:22
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Élőben korábban smároltam olyan nővel, aki online még csak a biómat se olvasná el, egyből balra húzna.
2022. júl. 17. 16:23
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Dettó. Itt is többen mondták képek alapján milyen jóképű vagyok… aha, Tinderen meg lófsz, 0 like 0 match. Ugyanez élőben.

26F

2022. júl. 17. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!