Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nővel chatelek online,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nővel chatelek online, beszélgetünk, hogy kérdezzem meg tőle hogy bejövök-e neki vagy nyitott-e az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

a beszélgetés legelején olyanokat mondott hogy neki az egyedülállóság az tetszik stb.

végülis túllendültünk

1x elhívtam randira, még talán korai szakaszban, de kifogással jött hogy nem ér rá

hogy, mit kérdezhetek, amiből rájöhetek, hogy állok,és ő se tűnjön könnyen kaphatónak de én sem akarok fölösleges köröket futni

mit kérdezzek?

azt nem kérdezhetem meg nyíltan, hogy bejövök-e / ismerkedünk-e stb

ezek elég rossz kérdések feltenni 1 nőnek, nem?

2022. júl. 3. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jönnél ne neki nem csetelne veled, te......
2022. júl. 3. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

1#

De a nők nagxon sokszor betesznek chates barátnak. Aki ott is marad..

2022. júl. 3. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
hát mire visszaír, mire nem
2022. júl. 3. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl mit gondolsz rólam?

Eljössz velem sütizni?

Szerinted milyen lenne a mi kapcsolatunk? Hogy látod? Tudnánk egymástól kölcsönösen fejlődni/tanulni?

Vagy valami hasonló

2022. júl. 3. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:

"Szerinted milyen lenne a mi kapcsolatunk?"

ismerkedési fázisban ez tuti megijesztené szerintem pont azt akarom elkerülni :D

2022. júl. 3. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!